AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Om deze reden koopt u verse tonijn in blik

Bent u al bekend met de voordelen van tonijn in blik? Als dit nog niet het geval is, moet u ervoor gaan zorgen dat u hier wel van op de hoogte bent. De voordelen zijn namelijk vooral op uw gezondheid terug te herleiden. De verse tonijn van Deepblue kan u daarom helpen om te allen tijde een gebalanceerd dieet te krijgen. Zo zal het een goede aanvulling zijn voor een gezond voedingspatroon en het is aan te raden om dit voor langere tijd vol te blijven houden. U gaat merken dat uw lichaam sterker wordt en dat de kans op ernstige ziektes aanzienlijk verkleint.  

Verschillende vetzuren, vitamines en mineralen

Als u tonijn in blik twee keer per week eet, kan dat ervoor zorgen dat uw gezondheid direct gaat verbeteren. Er zit namelijk een grote hoeveelheid omega 3 in. Omega 3 verkleint het risico op verschillende aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten. Ook zal het de weerstand aanzienlijk verbeteren. Naast Omega 3 is er ook DHA te vinden in tonijn. Dit vetzuur is voornamelijk van belang tijdens de zwangerschap en wanneer u borstvoeding geeft. Het zal de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van uw ongeboren kind stimuleren. Uw kind krijgt dus vanaf het begin een goede start als u meerdere keren per week vis gaat nuttigen. Daarnaast zult u een groot aantal vitamines, mineralen en calcium terugvinden in de vis. Ook deze vitamines en mineralen hebben voldoende werking op uw lichaam voor een gezonde levensstijl.

 

Haal de vis in huis

De tonijn in blik kunt u eenvoudig bij Deepblue bestellen. U bekijkt hoeveel u nodig heeft voor uw gerechten en kunt op basis hiervan altijd een goede voorraad aanleggen. De blikken zullen voldoende verse vis bevatten en u proeft de kwaliteit. De snelle verwerking vanaf de vangst tot aan het inblikken draagt hier altijd een steentje aan bij.

https://deepblue.nu/