AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Verse eieren van topkwaliteit voor je winkel of horecagelegenheid koop je bij de eiergroothandel

In Den Bommel bevindt zich een diervriendelijke kippenboer en eiergroothandel die het vakgebied aangrijpt met een verfrissende manier van doen. Het belangrijkste uitgangspunt van Eibaar is respect voor alle partijen die bij het proces betrokken zijn. Dat betekent dat hun kippen leven in een comfortabele stal met vrije uitloop. Zij krijgen gebalanceerde voeding zodat ze de best mogelijke eieren produceren.

Respect voor de koper

Naast respect voor de ‘dames’ die de eieren produceren, worden ook de consumenten van de eieren beloond met respect. Dat begint met het zo vers mogelijk leveren van de eieren aan jouw winkel of horecagelegenheid zodat ze een optimale smaaksensatie leveren voor je klanten. Om dat te bewerkstelligen, wordt er een open vorm van bedrijfsvoering en communicatie gehanteerd die erop gericht is om voor alle partijen de best mogelijke samenwerking te vinden.

Alles is mogelijk op het gebied van verpakkingen, vervoer en andere logistieke kwesties 

De laagdrempelige aanpak van dit bedrijf maakt alles mogelijk in overleg. Als je graag een speciale verpakking wilt voor de eieren zodat deze beter passen binnen het imago van je winkel of een specifiek evenement, dan kan daarvoor iets bedacht worden. Ook op het gebied van transport zijn er allerlei mogelijkheden. Vanuit de eiergroothandel worden de eieren op bepaalde dagen geleverd aan winkels en horecagelegenheden langs specifieke routes. Ligt jouw bedrijf niet op één van deze routes? Dan wordt er samen een andere oplossing gezocht.

Kijk mee of ga langs

De website van Eibaar is heerlijk interactief. Je vindt er allerlei informatie over deze eiergroothandel en hun manier van werken. Daarnaast kun je via webcams de hele dag meekijken in het bedrijf. Je ziet wat de ‘dames’ aan het doen zijn en welke werkzaamheden komen kijken bij het runnen van een diervriendelijke kippenboerderij. In de zomer worden er daarnaast gratis excursies georganiseerd waar je met je kinderen aan kunt deelnemen.

https://eibaar.nl/