AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij deze onafhankelijk pensioenadviseur bent u geen nummertje, maar kennen ze u persoonlijk

Een onafhankelijk pensioenadviseur heeft een duidelijke rol bij pensioenadvies, -beheer en -communicatie. Het zorgt voor een frisse blik op het toekomstbeeld van uw bedrijf en duidelijkheid voor u en uw werknemers. Schakel daarom een onafhankelijk pensioenadviseur in van PHB Financieel Adviseurs. Zij kijken samen met u naar een passende pensioensregeling die voldoet aan al uw wensen.

Volledig objectief advies waar u écht iets aan heeft

Bij een onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs bent u er zeker van dat u niet beïnvloed wordt door verzekeraars. Zij voorzien u namelijk graag van volledig objectief advies waar u als werkgever het meeste baat bij heeft. Zo voorzien zij u niet alleen van advies op het gebied van pensioenen, maar kunnen ook de communicatie richting de werknemers over het pensioen voor u uit handen nemen. Daarnaast schakelt u hen in voor zaken als het opzetten van de collectieve pensioensregeling, het communiceren van ingewikkelde materie en het geven van een pensioen cursus voor de ondernemingsraad. En dit is slechts een greep uit het dienstenpakket, want dit bedrijf heeft nóg meer te bieden.

Al sinds 1998 een succesvolle onderneming

De diensten van PHB Financieel Adviseur komen het beste tot zijn recht wanneer ze ingezet worden voor organisaties met een personeelsbestand tussen de 10 en 400 werknemers. Sinds 1998 is dit een succesvolle onderneming die dus weet hoe zij uw onderneming hierbij kunnen ondersteunen. Ondanks dat de onderneming bestaat uit een klein team, weten zij groot werk te verzetten. Hier bent u niet slechts een nummertje, maar kennen ze u persoonlijk. Zo bent u er zeker van dat er met de beste intenties en zorg naar uw passende pensioensregeling gezocht wordt. Benieuwd wat deze onderneming voor u kan betekenen? Plan dan een persoonlijke kennismaking met hen in. Zij ontvangen u graag op kantoor en bespreken alle mogelijkheden met u. Maar het is voor hen natuurlijk ook mogelijk om bij u op kantoor te komen. Het is maar net wat voor u het beste uitkomt.   

https://phb.nl/