AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betrouwbare partner om stelconplaten te kopen tegen een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u stelconplaten of industrieplaten tegen een scherpe prijs af kunt nemen? Dan bent u op de juiste plek bij De Keij Betonplaten & Keerwanden. Wanneer u uw bedrijventerrein graag wilt verharden, kunnen deze specialisten u uitstekend van dienst zijn. Als specialist in betonplaten en industrieplaten kunnen zij snel en efficiënt de terreinverhardingen aanbrengen. Zij creëren een geschikte verharding voor elk bedrijf. Hierbij kunt u denken aan productiebedrijven, bedrijven binnen de logistieke dienstverlening of bedrijven binnen de uitvoering van technisch onderhoudswerk. Ook tijdelijke locaties kunt u met stelconplaten en industrieplaten omtoveren tot hoogwaardige bedrijfsterreinen.

Hier zijn de industrieplaten verkrijgbaar tegen een scherpe prijs

Industrieplaten zijn leverbaar in tal van maten en uitvoeringen en tegen een scherpe prijs. Wanneer u de betonplaten veelvuldig met materiaal met kleine wielen berijdt, worden betonplaten met stalen hoeklijn geadviseerd. Deze liggen strak naast elkaar, zodat het rijden van materiaal met kleine wielen comfortabel is. De specialist levert zowel standaard industrieplaten als de originele stelconplaten. Stelconplaten zijn de ideale oplossing voor het verharden van uw opslagterreinen en uw kavelpaden. Een standaard stelconplaat, zonder constructieve wapening, volstaat voor de gemiddelde klant. Deze platen zijn dankzij het constructieve beton berekend op aslasten tot twintig ton. De platen zijn niet alleen sterk, maar zijn ook nog eens maatvast. Hierdoor is het mogelijk een geschikte verharding te creëren.

Neem contact op voor de mogelijkheden

De Keij levert al jarenlang diverse soorten stelconplaten en industrieplaten tegen een scherpe prijs. Hier vindt u diverse stelconplaten die beschikken over uiteenlopende eigenschappen. Deze stelconplaten zijn bestand tegen een hoge aslast en zijn verkrijgbaar in diverse formaten en verschillende diktes. Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met stelconplaten en industrieplaten tegen een scherpe prijs? Neem dan contact op met de medewerkers van De Keij Betonplaten & Keerwanden.