AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat zijn de voordelen van een koelcel huren?

Wil u weten waarom een koelcel huren op uw evenement handig kan zijn? Beeld u dan eens in dat u een evenement organiseert en u overal aan heeft gedacht. De aankleding, dj, hapjes en drankjes zijn allemaal aanwezig. Natuurlijk hoopt u op goed weer, maar wat nou als er opeens een hittegolf samenvalt met uw evenement? Dan wil u al uw producten als drank en hapjes natuurlijk wel gekoeld kunnen bewaren. En op dat moment is een koelcel huren ideaal. Want dan weet u zeker dat uw gasten van uw producten kunnen blijven genieten.

Koelcel huren: Welk formaat past bij u?

Wanneer u een koelcel wil huren, heeft u bij Douven verhuur de keuze uit twee verschillende formaten. Een koelcel huren van 8 ft biedt u de mogelijkheid om extra koelopslag op een wat kleiner evenement te creëren. Terwijl de koelcel van 15 ft al geschikt is voor de wat grotere evenementen. Deze koelcel heeft namelijk de afmetingen van 4 x 2,45 x 2,6 m. Hier kunt u aardig wat producten in koelen en opslaan tijdens uw evenement. Wist u dat een koelcel huren via dit bedrijf erg makkelijk en snel gebeurt? U kunt op elk gewenst moment bij hen terecht met vragen of u kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Alle koelcellen zijn overigens voorzien van interne verlichting, dubbele deuren en leidingen.

Douven verhuur is er voor u op het moment dat u extra koeling nodig heeft

Wanneer een koelcel te weinig opslagcapaciteit heeft kunt u bij Douven verhuur ook een koelcontainer huren. Een koelcontainer huren via hen is erg simpel en kost u weinig moeite. Dit bedrijf is opgezet in 2004 en door haar jarenlange ervaring en personeel wat hart heeft voor het vak, kunt u bij hen van een uitstekende service genieten. Een koelcontainer huren houdt in dat er een container van gemiddeld 30m3 op uw terrein geïnstalleerd dient te worden. Dit klinkt erg ingewikkeld, maar Douven verhuur regelt het transport en de installatie moeiteloos voor u. Een koelcontainer huren betekent dat u een grote container met koel- en vriesmogelijkheden geleverd krijgt. Op die manier zijn uw producten op het evenement altijd goed beschermt tegen de hitte of de zon.