AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Bijzonder lunchen in Zeeland

Wil je op een bijzondere locatie lunchen in Zeeland? Bezoek dan ZeeuwsGenieten in Waarde! Hier vind je niet alleen een gezellig en mooie camping, maar ook een aangenaam restaurant. In het restaurant heb je de mogelijkheid om te genieten van een voortreffelijke lunch of een heerlijk hapje en drankje na een lange (werk)dag. Ze serveren smaakvol en vers eten, waardoor je geniet van een heerlijke lunch op een van de mooiste locaties in Zeeland. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Geniet van verse streekproducten

Bijzonder lunchen in Zeeland doe je bij ZeeuwsGenieten in Waarde. Je hebt in het restaurant een zeer ruime keuze uit voortreffelijke lunchopties. Ze werken enkel met verse producten, waardoor je per seizoen geniet van gerechten die helemaal bij het seizoen passen. De menukaart varieert per seizoen, waardoor je iedere keer opnieuw verrast wordt! Natuurlijk vind je ook maaltijden die het hele jaar te verkrijgen zijn, zoals een Pizza Peperoni of friet met spareribs. In het restaurant vind je ook een tal aan kleinere hapjes en smakelijke drankjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke borrelplank met streekproducten terwijl je geniet van een Zeeuws biertje? Heerlijk, nietwaar? Uiteraard vind je ook de beste koffie met appetijtelijk, huisgemaakt gebak. In het najaar geniet je van een warm plekje bij de houtkachel en in het voorjaar neem je lekker plaats op het zonnige terras.

Boek de locatie voor een bijzondere vergadering

In het restaurant kun je ook terecht om zakelijk te lunchen in Zeeland. De locatie leent zich er ook uitstekend voor om te vergaderen. Het restaurant biedt voldoende ruimte voor een vergadering of een ander zakelijk evenement. Daarnaast beschikt de locatie over alle benodigde voorzieningen. Na een vergaderdag genieten jij en je collega’s van de meest smakelijke hapjes en drankjes om de dag mee af te sluiten.

Neem contact op met de medewerkers voor meer informatie

Wil je ook bijzonder lunchen in een van de mooiste provincies van Nederland? Of wens je meer informatie over de vergadermogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met de medewerkers via de contactgegevens op hun website. Ze voorzien je graag van meer informatie!

https://zeeuwsgenieten.com/