AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Broodjes bestellen bij een broodjeszaak in Breda

Wilt u de lekkerste broodjes bestellen met uw collega’s of gewoon voor uzelf? Bij Quick Lunch Shop, een gevestigde broodjeszaak in Breda, haalt u de beste broodjes voor op kantoor of bij u thuis. Zij leveren alleen aan bedrijven, maar als particulier kunt u gerust langsgaan om een broodje te eten of af te halen. Wilt u met uw collega’s ook liever de deur uit om te gaan lunchen? Dan kunt u een broodje eten in de lunchroom van Quick Lunch Shop. Hier is plek voor 35 personen, waardoor u gewoon met een aantal van uw collega’s hier kunt gaan lunchen. Zowel voor de lekkerste broodjes als voor vers bereide maaltijden kunt u bij deze lunchshop terecht.

Diverse broodjes van topkwaliteit

Het aanbod aan broodjes en maaltijden dat u bij Quick Lunch Shop vindt, is zeer divers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit ruim assortiment aan vers belegde broodjes, stokbroden, boerenbollen en sandwiches, maar ook uit soepen, borrelhapjes, uitsmijters, complete maaltijden en toetjes. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte lunch tussen. Wilt u met uw collega’s broodjes bestellen en afhalen bij deze broodjeszaak in Breda? Of wilt u de bestelling zelfs laten bezorgen, zodat u het direct op kantoor op kunt eten? Ze bieden diverse mogelijkheden aan voor bedrijven en zorgen te allen tijde dat uw bestelling op tijd wordt bezorgd (mits u natuurlijk op tijd bestelt). Zo kunt u zorgeloos genieten van een welverdiende lunch met uw collega’s.

Kies uit de lekkerste broodjes

U kunt natuurlijk zelf uw brood meenemen naar werk, maar wat is er nu lekkerder en gezelliger dan samen met collega’s heerlijke broodjes bestellen. Broodjeszaak en lunchroom Quick Lunch Shop denkt hier ook zo over en bezorgt dan ook probleemloos bij bedrijven in Breda. Bent u benieuwd naar het aanbod? Bekijk het menu op de website.