AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Zet je volgende kop koffie met exclusieve koffiebonen

Heb je zin om je te verdiepen in de wereld van koffie, maar weet je niet goed waar te beginnen? Het is een typisch probleem. Het aanbod is vandaag de dag zodanig groot dat je wellicht de bomen door het bos niet meer ziet. Hier lees je hoe je de eerste stappen kunt zetten. In dit artikel maak je kennis met ‘specialty coffee’ en waarom die koffie een mooi startpunt is voor elke koffieliefhebber. Je krijgt gauw de smaak te pakken!

Exclusieve specialty coffee haalt koffiebonen uit eerlijke handel

‘Specialty coffee’ is een label dat een koffie opgespeld krijgt. Het wordt toegereikt door de Specialty Coffee Assocation, een organisatie zonder winstoogmerk voor koffieprofessionals wereldwijd. Enkel koffie van de allerhoogste kwaliteit komt in aanmerking voor het label. Een andere voorwaarde waaraan voldaan moet worden, is de volgende: de exclusieve koffiebonen mogen enkel verworven zijn aan de hand van eerlijke handel. Je bent dus gerust dat je specialty coffee op een eerlijke manier tot stand gekomen is. Ook bij de ethisch verantwoorde koffies is er een ruime keuze. Hoe begin je nu aan die keuze? Het is een goede tip om eens contact op te nemen met een koffiespecialist zoals Grounded koffie.  

Vraag raad aan een koffiespecialist

Of de wereld van koffie nu compleet nieuw voor je is of niet, het is altijd aan te raden om een koffiespecialist aan te spreken indien je exclusieve koffiebonen wilt kopen met een smaak die bij je past. Een koffiespecialist zoals Grounded koffie kan je begeleiden bij je keuze. Stuur hen gerust al je vragen op en ze zullen met plezier verdere toelichting geven over hun aanbod. Ze hebben onder andere koffiebonen uit Colombia en Brazilië in de aanbieding. Een sterk aromatische smaak mag je trouwens van alle exclusieve koffiebonen verwachten. Hopelijk heb je nu wat meer inzicht gekregen in de wereld van specialty coffee!

https://groundedcoffee.nl/?lang=nl