AT webdesign
Image default
Groothandel

De beste heftruckvorken bestelt u eenvoudig online

In veel magazijnen worden heftrucks gebruikt waarvan de vorken van de heftruck soms vervangen moeten worden. Een hefttruckvork moet op ieder moment betrouwbaar zijn, want als de lading eraf valt, kan dat grote gevolgen hebben voor zowel de lading als mogelijke omstanders. Daarom worden de beste heftruckvorken gemaakt volgens voorgeschreven veiligheidsnormen om problemen en ongelukken te voorkomen. Met een betrouwbare heftruckvork kunt u uw heftruck veilig gebruiken en op deze manier heel gemakkelijk voorraden verplaatsen of uw magazijn op orde houden.

Heftruckvorken die ruimschoots voldoen aan de geldende ISO-normen

De heftruck wordt vooral gebruikt in grote magazijnen. Die komen steeds vaker voor omdat er steeds meer online wordt gewinkeld en sommige grote online shops dagelijks honderden of zelfs duizenden bestellingen verwerken. Dan zijn heftrucks enorm handig om al die pakketten snel op de juiste plaats te krijgen voor verzending. Ook voor heftruckvorken gelden door de EU vastgestelde ISO-normen. De productie geschiedt bij voorkeur conform de ISO 9001-norm. Daarnaast gelden voor vorken van heftrucks dan nog specifieke normen, de ISO 2330 en de ISO 2328. Als u op zoek bent naar vervangende heftruckvorken doet u er verstandig aan om deze te kopen bij een bedrijf dat produceert conform deze normen. Zo weet u zeker dat u een goed product geleverd krijgt waar u volledig op kunt vertrouwen.

Bestel uw heftruckvorken bij een specialist

Als u een heftruckvork zoekt waar u van op aan wilt kunnen onder alle omstandigheden, dan bestelt u deze het best bij een specialist. Lift Truck Attachments is zo’n betrouwbare en ervaren leverancier. Zij leveren heftruckvorken van uitstekende kwaliteit van het topmerk MSI Forks uit Engeland. Deze vorken voldoen aan alle criteria die zijn verbonden aan de ISO-normen. U kunt direct online bestellen uit het “Vorkenboekje LTA 2019”. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen als u eerst advies wilt over uw aankoop of als u andere vragen heeft. Vertrouw op deugdelijke heftruckvorken en waarborg de veiligheid van uw medewerkers.

https://ltabenelux.com/