AT webdesign
Image default
Groothandel

Glasplaten

De beste glasplaten voor een mooie prijs
Vroeger kocht je glasplaten in de fysieke glashandel, maar tegenwoordig zijn glasplaten ook online te bestellen. Precies op maat en in de door jouw gewenste hoeveelheden. Glasplaten kopen via internet heeft in de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. En dat is eigenlijk best logisch, want met online bestelde platen van glas profiteer je van talloze voordelen


Voordelen van goede glasplaten online bestellen

Wie ervoor kiest om via het internet glas te bestellen, heeft een haast onbeperkt keuze aan soorten glas. Momenteel is met name het uitstekend isolerende HR+++ glas populair, vanwege de hoge isolatiewaarde. Maar ook kun je kiezen voor standaard dubbel glas, enkel glas of veiligheidsglas (ook wel bekend als draadglas), figuurglas, diamantglas, spiegelglas of glasplaten voor eettafels. Er valt online dus veel te kiezen, waarbij je online de exacte maten en ook het soort afwerking kunt kiezen. Een ander voordeel van online glasplaten bestellen is het feit dat je voor grote aantallen kunt kiezen en laten bezorgen. Dat is bijvoorbeeld handig als je in jouw bedrijf het complete glaswerk in de ramen wilt vervangen en een grote bestelling nodig hebt. Ten slotte is online glas bestellen aantrekkelijk omdat je dan inkoop via een groothandel en de scherpst mogelijke prijzen krijgt. Online glashandels hebben minder overheadkosten en kunnen door massale inkoop de prijzen laag houden. Jij als consument hebt daar optimaal profijt van!

De populairste soorten glas
Vandaag de dag gaat vrijwel iedereen die glas koopt, voor goed isolerend dubbel glas op triple glas (HR+++). Dit glas bestaat uit twee of drie platen, met daartussen een isolerende laag lucht of gas. Door de plaatsing van dubbele beglazing blijft warmte beter binnen en verbruikt jouw woning veel minder energie. Hierdoor houdt je flink wat geld over dat anders letterlijk en figuurlijk in rook zou zijn opgegaan. Goed isolerend glas zorgt er dus uiteindelijk voor dat je geld gaat verdienen en een groot deel van de investering in glaskosten er weer uit haalt! Naast isolerend glas is draadglas, met name bij bedrijven, erg gewild. Draadglas is glas met een ijzeren bedrading in het glas verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor extra sterk glas, maar is ook belangrijk wanneer het glas breekt. Het glas valt dan in glasbrokjes en niet in scherven uiteen. Zeker als je een eigen onderneming hebt of glas zoekt voor een openbaar gebouw, is draadglas een goede keuze!

Bestel je glasplaten eenvoudig en snel op www.glaskoning.nl