AT webdesign
Image default
Groothandel

De meest geschikte aardappelrassen voor heerlijke friet

De aardappelrassen die door Friet van Beus worden geteeld, zijn perfect om friet van te maken. Dit boerenbedrijf in Zeewolde beschikt over een eigen boerderij waar ze de aardappelrassen verbouwen, om vervolgens verse friet van te maken nabij Almere. De verse friet is van hoge kwaliteit en heeft dan ook een zeer lekkere aardappelsmaak. Als u een echte frietliefhebber bent, is het zeker de moeite waard om de verse friet eens te proeven. Wie weet bent u direct verkocht en kiest u voor dit bedrijf als frietleverancier.

Kies voor de betrouwbare service van een familiebedrijf

Bij Friet van Beus hebben ze ervoor gekozen om van hun aardappelrassen friet te gaan snijden. De aardappelen worden met veel zorg op hun eigen land verbouwd, om vervolgens gewassen en gesorteerd te worden. Ze doen er alles om de aardappelrassen om te toveren tot friet, die heerlijk van smaak is. U kunt er als klant voor kiezen om de verse friet te laten snijden en leveren in de omgeving van Almere of u kunt de aardappelen rechtstreeks laten bezorgen. Door de verse friet te laten snijden, bespaart u een hoop tijd en eventueel kosten. U hoeft geen speciale machines aan te schaffen om de friet te snijden. Daarnaast wordt de verse friet vacuüm verpakt en is het erg lang houdbaar. De heerlijke aardappelsmaak wordt behouden, dus u hoeft geen extra’s toe te voegen om de perfecte friet te bereiden. Bij Friet van Beus wordt uw bestelling altijd op tijd geleverd. Iedere dinsdag- en vrijdagochtend worden de aardappelen gesneden, verpakt en aan u geleverd.

Laat uw verse friet op locatie bezorgen

De aardappelrassen voor het snijden van de friet zijn het gehele jaar door van hoge kwaliteit. Zo goed, dat u nauwelijks verschil merkt in het overgangsseizoen. Laat uw verse friet bezorgen bij uw bedrijf in de omgeving van Almere. U profiteert altijd van een snelle en goede service en om niet te vergeten, de overheerlijke smaak van de gesneden patat.