AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Dit is de leukste lunchroom in Doetinchem

Ben je woonachtig of werkzaam in Doetinchem en op zoek naar een lunchroom? Dan eindigt je zoektocht bij Station AlexSander. Zoals de naam al doet vermoeden is deze lunchroom gevestigd op het treinstation van Doetinchem, wat hen eenvoudig bereikbaar maakt voor een breed publiek. Dus ook voor jou! Dat betekent dat je voortaan altijd van een lekkere sandwich of smakelijk belegd broodje geniet tijdens de pauzes op werk.

Een greep uit het assortiment

Ben je benieuwd wat je zoal kunt bestellen bij Station AlexSander, de leukste lunchroom van Doetinchem? Het assortiment is zeer uitgebreid en bevat altijd wel iets waar jouw voorkeur van het moment naar uitgaat. Heb je bijvoorbeeld zin in een snackbroodje? Dan zijn er frikandellen- en saucijzenbroodjes verkrijgbaar. Ga je liever voor een rijkelijk belegd broodje met verse ingrediënten? Dan is een broodje brie, gezond, carpaccio of filet americain misschien wel iets waar je trek in hebt. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, één ding is zeker: je zult een smakelijke lunch hebben wanneer je langsgaat bij deze lunchroom in Doetinchem. Heb je geen tijd om langs te gaan, maar wil je toch van de heerlijke broodjes genieten? Dan is bestellen ook een mogelijkheid. Zo heb je dus nooit meer een excuus om de lunch over te slaan!

Ga langs in de zaak of plaats je bestelling

Weet jij al in wat voor broodje je morgen tijdens de lunch zin hebt? Plan dan alvast een bezoek aan Station AlexSander, de leukste lunchroom in Doetinchem! Zo ben je verzekerd van een smakelijke én gezellige lunch op een centrale locatie. Wil jij vanuit huis genieten van al het lekkers dat deze lunchroom te bieden heeft? Plaats dan een bestelling voor tijdens de lunch en je broodjes worden vers bij je thuisbezorgd. Zo eenvoudig is het om lunch te bestellen bij deze zaak!