AT webdesign
Image default
Eten en drinken

De vele mogelijkheden bij deze duurzame catering uit Amsterdam

Wanneer u een feestje of evenement gaat organiseren komt daar een hoop bij kijken. Er zal een locatie geregeld moeten worden, uitnodigingen moeten op tijd de deur uit en dan kan de aankleding beginnen. Wanneer het feest eenmaal begint, wilt u natuurlijk wel dat uw gasten het naar hun zin hebben. Lekkere hapjes en drankjes dragen hier sterk aan bij. Heeft u zelf geen tijd om in de keuken te staan om een heel diner of lunch in elkaar te flansen? Schakel dan een cateraar in zodat de maaltijden tot in de puntjes verzorgd zijn!

Een duurzame catering die het totaalplaatje verzorgt

Wanneer u op zoekt bent naar hét cateringbedrijf van Amsterdam, moet u bij The Eet-team zijn. Zij bieden een duurzame catering waarbij er ontzettend veel mogelijk is. Zo zijn hun producten home- made, biologisch en op duurzame wijze geproduceerd. De vis die zij serveren is duurzaam gekweekt, het vlees is bijvoorbeeld uitsluitend scharrel of biologisch en ze maken zoveel mogelijk gebruik van seizoensproducten. De mogelijkheden voor duurzame catering zijn dan ook erg divers.  Zo verzorgen zij niet alleen de hapjes, maar kunnen ze ook een volledig diner, ontbijt of lunch verzorgen. Maar deze duurzame catering gaat net een stapje verder. Ook regelen zij professionele bediening door hun leuke en ervaren medewerkers, het regelen van de entertainment, decoratie en de aankleding. Dit betekent dat uw feest klaar is om van start te gaan, want zij verzorgen het allemaal!

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat deze duurzame catering voor u allemaal kan regelen? Neem contact met hen op en ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Naast catering hebben we de afgelopen jaren complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld en werken ze graag het gewenste thema voor u uit om zo het evenement te organiseren dat u voor ogen heeft.

https://the-eet-team.nl/