AT webdesign
Image default
Woningen

Deze makelaar in Wageningen is en veelzijdige specialist op de woningmarkt

Bent u op zoek naar de ervaren dienstverlening van een makelaar in Wageningen of in de omliggende regio? Dan vindt u een kenner bij Jeltes ten Hoor Makelaars. Dit familiebedrijf, met al 50 dienstjaren in het makelaarsberoep, is uw specialist in de regio. Het kantoor van Jeltes ten Hoor vindt u in het centrum van Wageningen maar het werkgebied zelf omvat ook Wageningen-Hoog, Ede, Bennekom, Renkum, Doorwerth, Heelsum, Wolfheze, Rhenen en de Betuwe.

Een greep uit de mogelijkheden

Bij deze makelaar uit Wageningen kunt u terecht voor zowel de verkoop van uw woning als ook de koop van een nieuwbouwwoning of bestaande woning. De enthousiaste medewerkers denken graag met u mee en zullen u tijdens een verkoop- of aankooptraject bij iedere stap van dienst zijn en begeleiden. De lijnen zijn daarbij kort en het klantcontact informeel van aard. Ook voor de taxatie of een waardebepaling van een woning kunt u terecht bij deze veelzijdige makelaar uit Wageningen. Of bent u als ondernemer op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte? Jeltes ten Hoor biedt niet alleen een particulier woningaanbod aan, maar ook diverse kantoorruimtes en winkelruimtes. Het actuele aanbod vindt u terug op de website van dit makelaarskantoor.

De uitstekende service van deze makelaardij

In alle samenwerkingen met Jeltes ten Hoor profiteert u van het grote netwerk, de kennis en de ervaring van deze betrokken makelaar in Wageningen. Voor u is er persoonlijke aandacht, veel oog voor uw wensen en altijd een medewerker die u van informatie of advies kan voorzien. Dit geldt voor alle momenten van de week, dus ook buiten de reguliere kantoortijden om. Daarbij bent u van harte welkom in het makelaarskantoor in het centrum van de stad aan het Plantsoen 44. Neem vrijblijvend contact op met deze makelaar in Wageningen om de specifieke dienstverlening die u wenst te bespreken.