AT webdesign
Image default
Woningen

Een hypotheek speciaal voor starters in de omgeving van Arnhem

Het is een van de spannendste momenten in uw hele leven: het kopen van uw eerste woning. Als gevolg van de aangescherpte regels kan het voor starters erg lastig zijn om een woning in regio Arnhem aan te schaffen met een hypotheek. Er moet veel eigen geld worden ingelegd, notariskosten worden steeds hoger en er is geen ruimte meer om boven de vraagprijs van de woning een hypotheek af te sluiten. Daarom is er tegenwoordig de mogelijkheid om een startershypotheek af te sluiten als aanvulling op de reguliere hypotheek.

Wat is een startershypotheek?

De startershypotheek is speciaal bedoeld voor starters op de woningmarkt. Het is een extra lening die afgenomen kan worden, wanneer het standaardbedrag van de hypotheek niet voldoende is. Dit kan bijvoorbeeld het resultaat zijn van een lening bij DUO die nog niet afgelost is of een lager inkomen omdat het (nog) niet mogelijk is om in een hogere functie te starten. Samen met een financieel adviseur kijkt u naar de mogelijkheden voor het aanvragen van een hypotheek, zodat u toch uw droomwoning in omgeving Arnhem kunt kopen. Uiteraard zijn er voor een startershypotheek ook verschillende eisen gesteld, zodat u er zeker aan kunt voldoen en het past binnen uw financiële situatie. Zo komt u nu én in de toekomst niet in de problemen bij het betalen van uw hypotheeklasten.

Realiseer uw dromen met behulp van een financieel adviseur

Dankzij de hulp van financiële adviseurs van Heuveling Adviesgroep uit Arnhem weet u precies waar u aan toe bent bij het afsluiten van een hypotheek voor starters. U krijgt gedegen advies dat volledig gebaseerd is op uw persoonlijke situatie. Op deze manier heeft u altijd zekerheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de adviseurs bij Heuveling Adviesgroep en plan een afspraak in. Dan weet u binnen de kortste keren wat er voor u mogelijk is op het gebied van financiën en een hypotheek in Arnhem.

https://www.heuveling-adviesgroep.nl/