AT webdesign
Image default
Zakelijk

E-fulfilment in het kort

Wat is e-fulfilment? E-fulfilment is kortgezegd de afhandeling van het logistieke proces voor e-commerce. Dit proces begint bij het ontvangen van uw goederen en eindigt bij het uitleveren van de bestelde producten aan uw klant. Het klinkt weliswaar heel simpel, maar er zijn veel e-commercebedrijven die vanwege de toenemende drukte of bij het gebrek aan opslagruimte overwegen om een e-fulfilment traject aan te gaan. Wanneer het aantal bestellingen toeneemt is het uitbesteden van het gehele ordertraject een logische vervolgstap.

Waarom e-fulfilment uitbesteden aan Surlogic?

Wilt u uw e-fulfilment traject uitbesteden aan Surlogic? Wij zorgen ervoor dat uw orders correct worden afgehandeld in uw webwinkel en leveren de juiste producten aan uw klant binnen de afgesproken levertermijn. Het ontvangen en opslag van de goederen, maar ook het controleren en registreren van de inkomende goederen behoren tot ons e-fulfilment takenpakket. Doet uw klant een bestelling in uw webshop? Wij gaan direct voor u aan de slag om de order van uw klant zo snel en veilig mogelijk uit te leveren.

Wat kunnen redenen zijn om te kiezen voor e-fulfilment

Wanneer u meer tijd wilt besteden aan marketing en inkoop wilt besteden kan e-fulfilment ervoor zorgen dat u tijd bespaart. Het logistieke proces is voor velen in de beginperiode uitstekend zelf te doen, maar wanneer uw organisatie groeit is het verstandig om te kijken naar tijdbesparende oplossingen. U kunt immers niet alles in eigen hand houden, bijvoorbeeld in het geval van het gebrek aan opslagruimte of bij het gebrek aan goede logistieke medewerkers.

E-fulfilment: zo optimaliseert u al uw bedrijfsprocessen

Stel dat uw online marketingcampagnes uitstekend draaien, de bestellingen vliegen letterlijk de deur uit. Hier droomt menig webshop-eigenaar van, maar wanneer het te druk wordt en u niet meer aan de verwachtingen van uw klanten kunt voldoen – bijvoorbeeld door het te laat verzenden van uw orders – is e-fulfilment een logische vervolgstap. Zo bespaart u tijd én uiteindelijk geld, juist omdat u alle bedrijfsprocessen geoptimaliseerd heeft. Wilt u meer weten over e-fulfilment? Vul ons formulier in, waarna wij contact met u opnemen voor een kennismaking.

https://surlogic.nl/