AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een adviesbureau dat alle exploitatiekosten van uw vastgoed in beeld brengt

Wanneer u voor uw bedrijfspand een bouwproject start of op een andere manier bij een vastgoedproject betrokken wordt, is het verstandig om van tevoren advies in te winnen bij een toonaangevend adviesbureau op het gebied van bouw en vastgoed. Zo’n adviesbureau is DDC Consulting, dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft. Door het inschakelen van deze specialist houdt u grip op de organisatie van uw vastgoedproject, op de kosten voor vaste lasten zoals exploitatiekosten van uw vastgoed en op de kwaliteit van uw project. Zo weet u ieder vastgoedproject tot een goed einde te brengen. DDC Consulting zorgt voor het totaalpakket aan diensten dat u nodig heeft bij het exploiteren van een vastgoedproject. Van het beheren van het project tot de onderdelen ervan, zoals  veiligheid.

Zorg voor een goede veiligheid van uw pand in aanbouw

Wanneer u in een bouwtraject zit voor een nieuw bedrijfspand, moet u rekening houden met verschillende zaken. Natuurlijk wilt u de exploitatiekosten voor uw vastgoed zo laag mogelijk houden, maar veiligheid is een van de belangrijkste aspecten. Daarom helpt DDC Consulting u graag bij bijvoorbeeld het opstellen van een vluchtwegplattegrond. Deze wordt uiteraard volledig opgesteld volgens de NEN1414 norm. Hierin staan alle aspecten beschreven waar een vluchtwegplattegrond aan dient te voldoen. Deze eisen hebben vooral betrekking op de informatie die er op de vluchtwegplattegrond moet staan. Ook worden hierin de juiste schaal, de oriëntatie, de teksten, de symbolen en kleuren die gebruikt moeten worden beschreven.

Uw vastgoedproject wordt snel en vakkundig uitgevoerd

Wanneer u door DDC Consulting een vluchtwegplattegrond laat maken of andere zaken laat regelen om uw vastgoedproject in goede banen te leiden, wordt uw project snel en vakkundig uitgevoerd. Zo blijven de exploitatiekosten voor uw vastgoed zo laag mogelijk. Dit geldt overigens ook voor andere kosten waar u mee te maken krijgt, zoals belastingen, verzekeringen en andere vaste lasten.