AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Een bedrijfsfilm van deze specialist: professioneel en creatief

Wil je indruk maken op jouw doelgroep? Laat dan een pakkende bedrijfsfilm maken door een professional. Bij Playforward kun je tegen een goede prijs een professionele en creatieve video maken die je vervolgens eenvoudig deelt op je website, social media of andere kanalen. Met een goede video trek je de aandacht van je klanten en overtuig je ze om gebruik te maken van jouw product of dienst. Hiervoor is het wel belangrijk dat de video aan bepaalde eisen voldoet. Daar helpt Playforward je graag bij. Door hun ervaring in deze branche kennen ze de do’s en don’ts bij het maken van een video, maar zorgen ze er wel voor dat alles aansluit op jouw wensen.

Laat jouw klanten meekijken op de werkvloer

Bij het maken van een bedrijfsfilm zijn er verschillende opties. Zo kun je een reguliere film of een animatie video laten maken. Bij een reguliere film kun je bijvoorbeeld de werkvloer van jouw bedrijf laten zien. Zo kan de kijker letterlijk een kijkje nemen in jouw bedrijf en ziet hij of zij hoe het er dagelijks aan toe gaat. Daarnaast kan jijzelf of een ander persoon uit het bedrijf vertellen wat de voordelen zijn van jouw product of dienst en diverse voorbeelden geven. Plak er een leuk muziekje onder en voeg mooie beelden toe en je hebt een complete video.

Een animatie video voor het uitleggen van complexe zaken

Een andere optie voor een video is om een animatie te laten maken. Dit wordt vooral ingezet bij het uitleggen van complexe zaken. Wil je bijvoorbeeld aan jouw medewerkers uitleggen hoe het nieuwe beleid eruit komt te zien of hoe een nieuw systeem werkt? Een animatie is dan dé oplossing. Bij Playforward kunnen ze eenvoudig een situatie schetsen waarin de doelgroep zich herkent. Op deze manier zullen de leden van deze doelgroep het gewenste gedrag ook sneller overnemen. Daarmee is je doel bereikt. Daarnaast is het een leuke afwisseling, zodat je niet alleen zelf aan het woord bent.

Doe inspiratie op

Wil je een bedrijfsfilm of animatie video laten maken door Playforward? Neem dan contact met hen op. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan hun website. Voor meer dan 200 bedrijven in Nederland hebben ze al projecten uitgevoerd. Op de website staan verschillende voorbeelden. Zo krijg je meteen een goed beeld van wat je kunt verwachten.