AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Een betrouwbare specialist voor een watermatras op maat

Een comfortabel bed draagt bij aan een goede nachtrust. Het is dan ook verstandig om een goed bed in uw slaapkamer te plaatsen. Wanneer u nog op zoek bent naar een nieuw bed, is het de moeite waard om eens een watermatras uit te proberen. Wanneer u kiest voor een waterbed, is het matras dus gevuld met water in plaats van dons. En dat biedt u vele voordelen!

De voordelen van een waterbed

Wanneer u kiest voor een watermatras, weet u zeker dat u uitgerust wakker wordt. Het matras van een waterbed vormt zich namelijk naar de stand van uw lichaam. Hierdoor wordt uw rug op een ideale manier ondersteund. Het matras van een waterbed zorgt er niet alleen voor dat u sneller in slaap valt, maar ook veel dieper slaapt. Uiteraard zijn er verschillende typen beschikbaar. Hierdoor kiest u een watermatras dat het beste bij uw lichaam en wensen past. Zo kiest u uit een hardside of softside matras. Kiest u een softside matras, dan legt u deze op de onderbouw. Tevens heeft dit type een dikke buitenrand, is gemaakt is van polyetherschuim en isoleert het goed. Een hardside matras ligt in een harde, meestal houten ombouw. Het matras zal hierdoor niet in de breedte uitzetten. Het ledikant biedt steun aan uw watermatras, maar zorgt wel voor een harde rand.

Bezoek de showroom van deze specialist

Wilt u een waterbed aanschaffen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden aangaande het matras? Dan is HDW shop uw betrouwbare specialist op het gebied van waterbedden. Bezoek hun showroom in Druten, bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren. Zij nodigen u van harte uit om de verschillende soorten matrassen te testen. Op die manier weet u zeker welk watermatras het meest geschikt is voor u. Kies een eenpersoons of tweepersoons waterbed en ga eventueel voor een verwarmingselement. Neem contact op met de deskundige medewerkers en laat u informeren.