AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Voor een deskundig advies gaat u naar een totaalinstallateur

Een totaalinstallateur kan u helpen met diverse werkzaamheden. MRO Elektrotechniek is zo’n totaalinstallateur met tal van verschillende specialisaties. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt kunt u hier terecht. Zo bent u hier aan het juiste adres voor werkzaamheden tijdens bijvoorbeeld woningbouw, renovatie of in zorginstellingen. Daarnaast hebben zij veel ervaring in de retail en uiteraard met privé woningen. U kunt bij een totaalinstallateur voor een uiteenlopend scala van diensten terecht. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van alle installaties voor uw sanitair en ander loodgieterswerk. Hieronder vallen gasinstallaties, maar ook werkzaamheden aan riool, ventilatie of CV.

Laat ook uw klimaatbeheersing regelen door de totaalinstallateur

Ook klimaatbeheersing valt in het werkgebied van de totaalinstallateur. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van klimaatsystemen. Daarom zal MRO Elektrotechniek nooit kiezen voor een standaardoplossing, maar u een passend advies geven voor uw situatie. Mogelijkheden hierbij zijn lage temperatuur verwarming, warmte terug winning, mechanische ventilatie en warmtepomp systemen. Ook CV-aanleg, ketelvervanging en airco-installaties vallen onder de klimaatbeheersing. Samen met voorgenoemde werkzaamheden wordt er dus een zeer volledig pakket van diensten aangeboden. Daarnaast staat duurzame energie hoog in het vaandel bij deze totaalinstallateur.

Installaties voor duurzame energie worden steeds populairder

De toepassing van zonnepanelen als bron voor duurzame energie blijft toenemen. Ook voor uw project kan dit een zeer geschikte toepassing zijn. MRO Elektrotechniek adviseert u over de mogelijkheden voor uw situatie. Zonnepanelen zijn naast een duurzame, tevens een rendabele investering. De aanleg van zonnepanelen kan u per jaar wel 9-12% rendement opleveren. Daarnaast kan dit installatiebedrijf u helpen bij de installatie van LED verlichting. Beide toepassingen besparen u op termijn veel geld. Op de website vindt u een overzicht van alle verschillende mogelijkheden voor uw persoonlijke of zakelijke situatie. Voor advies of een offerte kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website of uiteraard telefonisch.

http://mro-elektrotechniek.nl/