AT webdesign
Image default
Winkelen

Een duurzaam en modebewust telefoonhoesje vind je hier

Wist je dat duurzaam tegenwoordig ook heel erg hip kan zijn? Dat bewijst Casey met hun uiteenlopende collectie duurzame telefoonhoesjes. Je kunt hier een telefoonhoesje kopen dat duurzaam is én er zeer modebewust uitziet. Denk bijvoorbeeld aan een hoesje dat je kunt dragen als een clutch of holster. Je hoeft hiervoor enkel nog een speciale ketting of band te kopen, die je vervolgens aan het telefoonhoesje vastklikt. Dat dat nog niet eerder op de markt verschenen was!

Hoe zie je duurzaamheid terug bij dit bedrijf?

Het concept duurzaamheid vind je op verschillende manieren terug bij dit bedrijf. Zo is jouw telefoonhoesje gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal: heel erg duurzaam, dus. Je bent er dankzij dit materiaal van verzekerd dat jouw telefoonhoesje ook erg lang meegaat. De kwaliteit van het telefoonhoesje is zeer hoog, waardoor jouw hoesje niet snel zal slijten. Hoe vaak je het hoesje ook in je handen houdt of in je tas met spullen stopt: deze blijft er goed uitzien! Naast het duurzame eindproduct worden ook duurzame stappen genomen tijdens het ontwerp- en productieproces. Alle producten in hun aanbod voldoen aan de Europese standaarden en richtlijnen wat betreft milieu. Jouw telefoonhoesje wordt bovendien vanuit China per trein getransporteerd, en niet per vliegtuig. Je ziet: duurzaam is bij deze specialist ook écht duurzaam!

Combineer multifunctionaliteit met duurzaamheid en mode

De hoesjes van Casey zijn ontzettend veelzijdig. Zoals vermeld kun je deze bijvoorbeeld dragen als tas, waardoor je je telefoon altijd overzichtelijk bij je draagt. Rommelen in je tas voor je telefoon is dus verleden tijd! Dit is niet alleen erg handig, maar ziet er ook heel leuk uit. Je combineert dus duurzaamheid met functionaliteit én mode. Heb je een duurzaam telefoonhoesje gevonden dat voldoet aan je wensen? Bestel deze dan direct in de webshop en geniet binnen de kortste keren van jouw nieuwe telefoonhoesje! Als je vragen hebt, neem je eenvoudig en snel contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer.

https://www.caseyamsterdam.com/nl/