AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een kwaliteitscontrole in China laat u aan de expert over

Heeft u plannen om een productielijn op te zetten in China en wilt u een kwaliteitscontrole uit laten voeren? Kent u de taal en cultuur niet goed genoeg om dit zelf te regelen? Dan kan het verstandig zijn om een China sourcing company in de schakelen die deze zaken uit handen neemt. Als China sourcing company gaat CSP proactief te werk. U kunt dit bedrijf voor verschillende zaken inschakelen. Zo kunnen ze het produceren van producten op zich nemen, of juist de import en export van deze producten regelen. Ook kunnen zij een kwaliteitscontrole uitvoeren op uw goederen in China. Hierdoor omzeilt u de risico’s van productie in het verre oosten en voldoet u aan de strenge controle van uw fabrikant.

De kwaliteitscontrole in China wordt met hoge mate van kennis uitgevoerd

Bij CSP zijn ze gespecialiseerd in het Verre Oosten en in de manier waarop daar zaken geregeld worden. Hierdoor kunnen ze flexibel en adequaat handelen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. U weet zo zeker dat uw producten van goede kwaliteit zijn en correct aankomen in Nederland. Dat is wat deze China sourcing company u verzekerd. Zaken doen in China was nog nooit zo gemakkelijk! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om kwaliteitscontrole uit te laten voeren op een moment in de productie die u het beste uitkomt. Vóór de productie start, tijdens de productie, vóór de shipping of tijdens het laden om te shippen. Het is allemaal mogelijk bij CSP.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Wilt u weten wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Wilt u ook een kwaliteitscontrole laten uitvoeren op uw producten in China of in andere landen in het Verre Oosten? Neem dan gerust contact op met CSP en laat u adviseren. Zij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.