AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe stijl door leren plankdragers te kopen in zwart, cognac of legergroen

Voor iedereen die houdt van een robuuste sfeer, is leer een leuk materiaal om mee te combineren in je interieur. Het gladde, zwarte leer past perfect bij een moderne sfeer in huis. Maar er zijn nog andere mogelijkheden! Hou je bijvoorbeeld meer van de landelijke uitstraling met natuurlijke tinten, dan is (licht)bruin kalfsleer prachtig te combineren met verschillende houtsoorten en witte elementen. De natuurlijke materialen vullen elkaar perfect aan en zorgen voor harmonie in huis.

Geef jouw interieur een stoere upgrade!

Leer is voornamelijk een logische keuze voor je eetkamerstoelen of een lekkere relaxbank. Het materiaal wordt niet vaak gebruikt op een andere manier. Maar wist je dat het ook mogelijk is om leren plankdragers te kopen? Planken zijn de perfecte oplossing om je anders zo kale muur een beetje op te laten vallen. Daarnaast creëer je handige opslagruimte die je anders niet zou hebben. Zet bijvoorbeeld mandjes op de planken om dvd’s, sleutels of andere spullen in op te bergen. Kies ervoor om in een industriële, moderne woning zwarte leren plankendragers te kopen om te combineren met een plank van rvs of ijzer. Ben je meer van de houtsoorten, bekijk dan de leren plankdragers in cognac en legergroen die je kunt kopen met een mooie afwerking. De speciale, luxe sierbouten maken de plankjes namelijk volledig af en zorgen ervoor dat je jouw huis kunt stijlen tot in de details. Je interieur krijgt zeker een stoere upgrade met deze leren plankdragers.

Vraag een kleurenstaal aan om te beslissen

Maar waar kun je die leuke, leren plankendragers dan kopen? In de webshop van Bij Lien! vind je drie verschillende kleuren plankendragers: zwart, cognac en legergroen. De prijs varieert afhankelijk van de grootte van de plank die gedragen moet worden. Als je eerst wilt kijken of de kleuren wel bij je interieur passen, is het mogelijk om een kleurenstaal aan te vragen voordat je de leren plankdragers gaat kopen. Neem hiervoor contact op met deze webshop.

 

https://www.bijlien.nl/