AT webdesign
Image default
Banen en opleidingen

Een NLP Practitioner opleiding volgen bij een instituut met ervaring

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt opleidingsinstituut voor de NLP Practitioner opleiding moet je zeker kennismaken met RaVisie. RaVisie werd in 1998 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan het beter laten functioneren van mensen en organisaties. De oprichter alsook docent van RaVisie heeft internationale ervaring in het coachen van groepen en individuen. Met de ruime kennis van organisatiesystemen en kennis over NLP heeft RaVisie al ontzettend veel mensen geholpen. Naast het geven van verschillende NLP opleidingen, kun je bij RaVisie ook terecht voor coaching, organisatieadvies, team ontwikkeling en verschillende workshops.

Wat houdt NLP in?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een verzameling van mentale technieken gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door het volgen van een NLP Practitioner opleiding kan je jouw zelfvertrouwen vergroten en communicatie verbeteren door denkpatronen aan te passen. Tijdens een NLP opleiding leer je om meer controle te krijgen over je brein, waardoor je meer grip op je leven krijgt. Na het volgen van de NLP opleiding en het beoefenen van verschillende NLP technieken ben je tevens in staat om anderen te helpen. Het volgen van een NLP Practitioner opleiding is daarom extra waardevol voor mensen die werkzaam zijn als manager, coach, psycholoog, therapeute, trainer of een dergelijk beroep hebben. De NLP Practitioner training van RaVisie bestaat uit een intensieve weekopleiding van zeven aaneengesloten dagen. Daarnaast kun je deelnemen aan twee oefendagen, zodat je jouw opgedane kennis direct in praktijk kunt brengen. 

Maak kennis met de NLP Practitioner opleiding

Weet je nog niet helemaal zeker of de NLP Practitioner opleiding iets voor jou is? Breng dan een bezoek aan een van de kennismakingsmomenten. Je hebt keuze uit een kennismakingsmiddag, -avond of een introductiedag. Tijdens een kennismakingsmoment leer je de docent, Bas Licher, kennen en kun je hem allerlei vragen stellen. De kennismakingsmomenten vinden plaats in ’t Atelier in Woudenberg, waar tevens de opleidingen plaatsvinden. Je bent dus direct in de gelegenheid om rond te kijken en de atmosfeer te proeven. Wil je écht kennismaken met NLP? Dan kun je tijdens een introductiedag in gesprek gaan met een deelnemer die de opleiding al heeft gevolgd of een hypnose ondergaan. Meld je aan voor een kennismakingsmoment of stel je vragen door contact op te nemen met Bas Licher.

https://RaVisie.nl/