AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Een restaurant in Spakenburg waar u geniet van maaltijden uit een houtskooloven

In Spakenburg en in de buurt hiervan zijn verschillende restaurants. Welke u kiest als u ergens wilt gaan eten, hangt van verschillende dingen af. Het moet niet te duur zijn, maar er moet wel genoeg keuze zijn. Als u erheen gaat, wilt u ook dat de sfeer goed is en de bediening vriendelijk. Ook moet de kwaliteit van de gerechten goed zijn natuurlijk. Als u naar Antonio’s Eethuys gaat, krijgt u dit allemaal. Ook kunt u het restaurant in Spakenburg altijd contacteren bij verdere vragen.

Goede sfeer en lekker eten zijn erg belangrijk!

Bij dit restaurant in Spakenburg kunt u ook eten afhalen, maar er gaan eten is zeker net zo fijn. Dit is aan te raden vanwege de gezelligheid. Spakenburg heeft een gezellig dorpsplein, waar u op het terras van Antonio’s Eethuys kunt zitten. Het gebouw zelf is een mooi historisch gebouw en erg mooi en knus ingericht. Ook binnen zitten, beneden of boven, is dus zeker geen straf. Dit restaurant in Spakenburg staat bekend om zijn hamburgers, maar heeft nog veel meer op de kaart staan. U kunt er lunchen of dineren. Ook een brunch is mogelijk, omdat het restaurant ’s ochtends al open is. Het eten is van goede kwaliteit, wat onder andere met de Mibrasa houtskooloven te maken heeft.

Gerechten bereid in een houtskooloven

De meeste burgers van dit restaurant in Spakenburg worden bereid in een houtskooloven. Dit geldt ook voor bepaalde andere gerechten. Door het schuifsysteem hiervan wordt de temperatuur bepaald. Daarnaast zorgen de Argentijnse kolen voor een lekkere smaak van de gerechten. Dit is iets waar dit restaurant bekend om staat en wat het eten nog lekkerder maakt. Dit nog een reden waarom u dit restaurant zeker eens kunt proberen. Heeft u een vergadering op de planning? Dan is het mogelijk om een zaal te huren inclusief eet- en drinkarrangement!