AT webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Een tuin laten aanleggen in Eindhoven door dé specialist

Stoop Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin in de regio Eindhoven. Bij deze tuin- en landschapsarchitect staan uw wensen altijd centraal. Pas wanneer deze volledig in kaart zijn gebracht, gaan de tuinarchitecten aan de slag. Hierbij houden ze rekening met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinarchitectuur voor moderne tuinen. Vervolgens wordt uw nieuwe tuin precies aangelegd volgens plan. Zo weet u van tevoren precies hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Ook zijn de kosten van de werkzaamheden meteen duidelijk, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien heeft u tijdens het gehele traject één aanspreekpunt, waardoor de communicatie altijd duidelijk verloopt.

Een prachtig ontwerp gebaseerd op uw wensen

Wilt u een tuin aanleggen in Eindhoven of omgeving? Dan heeft u waarschijnlijk specifieke wensen en eisen. Daarom gaan de vakkundige hoveniers van Stoop Tuinen uitvoerig met u in overleg, want alleen als zij volledig op de hoogte zijn van uw wensen en ideeën, kunnen zij een prachtig tuinontwerp voor u maken. Houdt u van moderne tuinen? Of wilt u graag een groene tuin waarin de kinderen kunnen ravotten? Vertel uw wensen en u krijgt precies het tuinontwerp dat bij u past. De ontwerpers laten dit tuinontwerp in 3D aan u zien, zodat u een perfect beeld heeft van het eindresultaat. Zo kunt u gericht feedback geven. De specialisten van Stoop Tuinen verwerken deze feedback en zullen vervolgens uw tuin in de regio Eindhoven vervolgens volledig naar uw wens aanleggen.

Kies voor een tuin die helemaal bij u past

Stoop Tuinen is gespecialiseerd in de aanleg van strakke, moderne tuinen, maar ook andere type tuinen kan deze specialist voor u ontwerpen en aanleggen. Wilt u bijvoorbeeld een landelijke tuin of een tuin met zwembad? Ook deze projecten kan Stoop Tuinen perfect realiseren. Neem contact op met deze hovenier en laat u verrassen door de creatieve ideeën.