AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Ga voor een goede Valpolicella wijn

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk, een cadeau voor een andere gelegenheid of iets voor uzelf? Als u een wijnliefhebber bent, is het aan te raden om een kijkje te nemen bij ITALIEwijnen.nl. Hier heeft u de keuze uit veel verschillende wijnen. In de webshop van dit bedrijf kunt u zien dat er veel Valpolicella wijnen zijn waar u uit kunt kiezen. In deze tekst krijgt u te weten wat dit precies inhoudt. Ook krijgt u meer informatie over de termen ‘ripasso’ en ‘amarone’.

Valpolicella, ripasso en amarone

Valpolicella is een gebied in Italië waar wijnbouw plaatsvindt. Als u voor deze wijn kiest, gaat u dus voor een wijn van druiven uit dat gebied. Bij ITALIEwijnen.nl heeft u de keuze uit verschillende smaken Valpolicella wijn van erg goede kwaliteit. De kans is dus groot dat u iets vindt waar u naar op zoek bent. De term ‘ripasso’ kan in combinatie met Valpolicella gebruikt worden. Deze term verwijst dus niet naar een gebied, maar naar de wijze van produceren. ‘Ripasso’ houdt dit in dat er als het ware een combinatie is gemaakt met Valpolicella amarone. Er vindt namelijk nog een vergisting plaats, waarbij ‘amarone’ toegevoegd wordt. ‘Amarone’ houdt in dat een wijn gemaakt is van half ingedroogde druiven.

Shop een relatiegeschenk bij dit bedrijf

Wilt u graag een Valpolicella wijn als relatiegeschenk bestellen bij het genoemde bedrijf? Dan kunt u dit zelf samenstellen. Uiteraard heeft u zelf de keuze uit verschillende wijnen van dit bedrijf. Maar u kunt het ook persoonlijker maken als u gaat voor een persoonlijke verpakking of een logo. Zo kunt u precies samenstellen wat u wilt. Ook kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf als u vragen heeft of geadviseerd wilt worden. U kunt dit zowel telefonisch als via de mail doen. Als u dit doet, zal u geholpen worden door wijnkenners zodat u nog beter een keuze kan maken.

 

https://www.italiewijnen.nl/