AT webdesign
Image default
Eten en drinken

De beste kippenpoten voor de BBQ koopt u in Hilversum

Een traditionele en klassieke BBQ heeft altijd kippenpoten. Het is een vleessoort waar bijna iedereen van houdt en ook onder kinderen is het vaak een favoriet. Er zijn diverse manieren waarop u de kippenpoot kunt marineren en de kip is eenvoudig te combineren met andere gerechten. U maakt uw BBQ compleet met de lekkerste kippenpoten voor de BBQ in Hilversum. Maar waar vindt u die?

Bijgerecht bij kippenpoten

Kippenpoten zijn zeer veelzijdig en u kunt dan ook veel verschillende dingen bij de kippenpoten serveren. Heeft u een BBQ met vrienden en familie gepland? Dan zijn er een aantal bijgerechten die heerlijk te combineren zijn met drumsticks van de BBQ. U maakt bijvoorbeeld geroosterde aardappelen, witte rijste, een salade, sperziebonen met sjalotjes of spruitjes. Met een ruime keuze aan diverse gerechten is er voor iedereen wat wils.

Kippenpoten marineren

U kunt kippenpoten op diverse manieren klaarmaken. U marineert de poten bijvoorbeeld of zet ze in de dry rub. Eventueel maakt u de kippenpoot af met een heerlijke BBQ-saus. Zorg ervoor dat u de poten goed grilt op de BBQ. U weet dat de kippenpoot klaar is om te eten als de kleur goudbruin is. Het vlees smaakt heerlijk zacht en heeft een krokant velletje. Serveer de kippenpoot met diverse sauzen en het feest kan beginnen!

Koop uw kippenpoten bij een professional

Bent u op zoek naar een poelier in Hilversum waar u de beste kippenpoten voor de BBQ bestelt? Dan bent u bij Floor Poelier aan het juiste adres. Deze poelier is dé expert op het gebied van BBQ vleeswaren. Bekijk het ruime assortiment online of in de winkel en u geniet snel van overheerlijk vlees. Overigens zijn niet alleen kippenpoten de specialiteit van Floor Poelier uit Hilversum, maar vindt u hier ook wild, gevogelte en andere gegrilde specialiteiten, bijvoorbeeld voor de BBQ. Bezoek daarom hun winkel in het winkelcentrum Kerkelanden en ontdek het assortiment!

https://floorpoelier.nl/