AT webdesign
Image default
Internet marketing

Gratis SEO scan voor uw website aanvragen

Met de Gratis SEO Scan weet u of uw website de juiste zoekwoorden heeft. In een wereld waar online vindbaarheid belangrijker dan ooit is, is het belangrijk dat uw website de juiste zoekwoorden bevat. Hier zoekt uw doelgroep namelijk op en kunnen ze daardoor ook uw website vinden. Wanneer u beter gevonden wil worden, is de Gratis SEO scan van Local Scope zeker een uitkomst! Vraag vandaag de gratis scan aan en ervaar de velen voordelen van een vindbare site. 

Zo werkt de gratis SEO scan

De Gratis SEO scan hanteren we op uw website. Wij beoordelen de site aan de hand van de richtlijnen die behoren bij SEO en kijken of het de juiste woorden bevat. Uit de uitslag zal komen of uw site goed door uw klanten gevonden wordt en waar de verbeterpunten liggen. Een geoptimaliseerde site heeft de juiste zoekwoorden op de juiste plek staan. 

Wanneer u niet weet welke zoekwoorden bij uw site passen, is het voor ons alsnog mogelijk om een scan te doen. Wij zullen dan zelf de zoekwoorden voor u invullen aan de hand van uw bedrijf en welke belangrijke diensten en producten u levert. Hiervoor zullen we ook een zoekwoordonderzoek houden waarbij we kijken naar de maandelijkse frequentie van de betreffende zoekwoorden. 

Met deze gegevens kunnen wij veel te weten komen, zoals lokaal, regionaal of landelijk niveau. Een zoekwoordonderzoek is een goede ondersteuning voor het opstellen van een online marketingplan of wanneer u uw vindbaarheid wil uitbreiden. Wij zijn u graag van dienst met onze scan en schrijvers. 

U kunt heel eenvoudig gebruik maken van de Gratis SEO scan. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens door te geven en welke belangrijke zoekwoorden voor u tellen. Wanneer u met de uitslag gebruik wil maken voor onze andere diensten, kunt u binnen 24 uur een prijsindicatie ontvangen. Wil je al een indicatie, kijk dan eens hier naar de prijzen.