AT webdesign
Image default
Bedrijven

Hét verpakkingsbedrijf dat naar u luistert

Voor de verpakkingen van uw goederen of producten, rekent u graag op een dynamisch bedrijf. Uw verpakking moet namelijk de uitstraling van uw onderneming dragen en u hebt daar reeds vele creatieve ideeën voor. Milpak beschikt over vele jaren aan ervaring en beschikken daardoor over vele middelen en kennis. Wanneer u bij ze langskomt, horen ze graag hoe u de verpakking van uw product ziet. Vervolgens geven zij advies over veelvoorkomende opties waaruit u kunt kiezen en struikelblokken die u best vermijdt. Daarbovenop is kwaliteit altijd gegarandeerd, doordat ze beschikken over het IFS Global Markets Food-certificaat en het Bio-certificaat.

Uw creatieve visie centraal bij dit verpakkingsbedrijf

De meeste klanten vragen voor hun verpakking naar flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks. Bij elke verpakking willen we altijd horen naar de vereisten van het product. Bij voedingswaren is het namelijk belangrijk dat men het hermetisch verpakt en voorziet van een folie aan de binnenkant voor een langere houdbaarheid. Voor de buitenkant stellen ze graag een leeg canvas op waar u mee aan de slag kan. Daarbij kan u denken aan de kleuren of het logo van uw bedrijf. Misschien dacht u aan een uitstraling die specifiek is voor het product. Natuurlijk helpen de medewerkers van Milpak ook graag met suggesties.

Uw product grondig en mooi verpakt

Na een goede brainstormsessie is het ook belangrijk dat u een prijsofferte krijgt. Dan heeft u een duidelijk beeld van de uiteindelijke kosten van de productie van de verpakkingen. Nadat u deze aanvaardt, kan het productieproces beginnen. Als u dat wenst, verzorgt verpakkingsbedrijf Milpak ook de levering volledig volgens uw wensen. Heeft u liever zelf het transport in handen? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Het allerbelangrijkste is namelijk dat u beschikt over een verzorgde en goede verpakking voor uw product. Dat is bij dit verpakkingsbedrijf een garantie voor alle Franse, Belgische en Nederlandse klanten.

https://milpak.be/