AT webdesign
Image default
Bedrijven

Nette poststukken zijn gegarandeerd met Dymo labeletiketten

Verstuur jij vanuit jouw bedrijf regelmatig poststukken of pakketjes? Of ben je bezig met het ruimen van je klerenkast waardoor je wekelijks een aantal pakketten met kleding op de bus doet naar een van je kopers? Dan is het wellicht handig om gebruik te maken van de Dymo labeletiketten zodat je een overzichtelijke adressering kunt realiseren. Door de vaste indeling van de etiketten kun je alle informatie erop kwijt die wenselijk is. Denk aan jouw eigen (retour)adres, maar ook het adres van de ontvanger en eventueel andere belangrijke informatie. De Dymo labeletiketten zijn hier uitermate geschikt voor. Maar waar kun je deze aanschaffen?

Een complete webshop met al jouw kantoorartikelen

Als je al in het bezit bent van een Dymo lettertang, dan kun je bij de online shop van DymoStore© de rest van je benodigdheden aanschaffen. Uiteraard heb je bij deze specialist in kantoorartikelen van Dymo ook de mogelijkheid om lettertangen en andere etiketteermachines te bestellen. Een van de meest handige producten die je kunt aanschaffen, zijn toch wel de labeletiketten van Dymo. De opdruk op deze thermische etiketten wordt met behulp van een thermische techniek uitgevoerd, waardoor je nooit meer het risico op vegen hebt. Hierdoor blijven jouw etiketten altijd goed leesbaar, zelfs wanneer er vocht op het label komt. Daarnaast hoef je nooit meer dure toners of inktcartridges aan te schaffen, omdat het thermische proces werkt met een speciale soort waskrijt. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de kosten! Dat wil toch iedere verstandige ondernemer graag?

Vraag hulp aan een van de medewerkers

Het kan zijn dat je twijfelt welke Dymo labeletiketten je nodig hebt. Dan is het wellicht prettig om een keer met een van de deskundige medewerkers van DymoStore© te kijken welke etiketten het beste bij jouw wensen passen. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Je kunt bellen, e-mailen of het contactformulier invullen.

https://www.dymostore.nl/