AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Hovenier gezocht in Woudenberg

Bent u op zoek naar een hovenier in Woudenberg? Hoveniersbedrijf van de Kraats helpt u graag bij het realiseren én onderhouden van uw droomtuin. Een mooie tuin kan erg belangrijk zijn bij de gehele uitstraling van uw huis maar is natuurlijk ook een belangrijke plek om samen te komen met familie en vrienden tijdens warme zomeravonden. Toch kan het lastig zijn om de ideale tuin zelf te ontwerpen en/of te onderhouden. In dat geval kunt u bij Hoveniersbedrijf van de Kraats terecht.

Hoe gaat een hovenier in Woudenberg te werk?

Allereerst gaat de hovenier in Woudenberg samen met u kijken naar een ontwerp van uw droomtuin. Samen bespreken wij uw wensen, uw budget en mogelijkheden om vervolgens een plan op te stellen. Het gesprek is persoonlijk en op afspraak. José zal u vragen stellen of u graag gras of bestrating wil, veel of weinig begroeiing en welke tuinelementen u wilt laten plaatsen. Ook neemt zij een kijkje bij uw huidige tuin om te kijken hoe het er nu bij staat en zodat zij een duidelijk beeld krijgt van de ruimte. Na het ontwerp beginnen wij met de aanleg van uw droomtuin. Wij voeren hierbij al uw wensen uit, hierbij maakt het niet uit of het gaat om werkzaamheden als het bestraten van uw tuin of juist voor het aanleggen van gras, bloemen en/of planten. Ook zorgen wij voor speciale elementen zoals bijvoorbeeld een schutting of vijver. Nadat uw ideale tuin is aangelegd door ons zorgen wij ook nog voor het onderhoud van uw tuin. Met onze kennis en ervaring van tuinonderhoud, weten wij als geen ander hoe wij het beste voor uw tuin kunnen zorgen. We kunnen hierbij op regelmaat uw tuin onderhouden maar u kunt ons ook inschakelen als een eenmalig een incident heeft met uw tuin. Al met al, kunt u rekenen op een gehele ontzorging als het gaat om uw buitenplaats.

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Het team van hoveniersbedrijf van de Kraats bestaat uit ervaren medewerker met de juiste kennis en tools om uw tuin helemaal spik en span te maken. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom gaan wij graag samen met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor uw droomtuin.