AT webdesign
Image default
Electronica en Computers

Jouw beveiligingscamera buiten kiezen

Lokale inbreker betrapt door het gebruik van een buiten beveiligingscamera! We hebben ze allemaal gezien. De late nieuwsuitzending van de plaatselijke inbreker die betrapt is op een bewakingscamera. Maar de vraag “Heeft u deze man gezien?” is een belachelijke vraag, want meestal zijn de beelden van zo’n slechte kwaliteit, dat het moeilijk is om onderscheidende kenmerken te herkennen, vooral van de boef. Alsof je door een met vaseline ingesmeerde lens kijkt, moet de manier waarop ze een man vangen met de geleverde beelden meer zijn dan op het eerste gezicht lijkt.

Het eerste en belangrijkste kenmerk van een bewakingscamera die u overweegt te gebruiken, is de resolutie. De resolutie van de camera, monitor en opname-systeem moeten allemaal van dezelfde of verder dan de normen die binnen de camera zelf. Anders krijgt u hetzelfde wazige beeld dat vaak te zien is op die ineffectieve uitzendingen.

Neem bijvoorbeeld een glas van 6 oz. en een glas van 12 oz. Vul het 12 oz. glas met water en giet alles over in het 6 oz. glas. Het eindresultaat is een overvolle puinhoop. Op dezelfde manier zal een camera met meer pixelopslag dan de gekoppelde kijker resulteren in een vertekend beeld als hij niet dezelfde of een grotere capaciteit aan pixelruimte heeft. Als het op camerabeveiliging aankomt, is het beeld bepalend voor de kwaliteit van de bescherming.

De volgende belangrijke overweging, als het gaat om een buiten bewakingscamera, is het evalueren van de nachtelijke opnamecapaciteiten. Onderzoek het omgevingslicht dat uw camera ’s avonds en vooral in de vroege ochtenduren zal ontvangen. Als er weinig licht is, controleer dan de Lux of “minimum verlichtingssterkte” van de camera. De Lux-waarde is de hoeveelheid licht die de camera nodig heeft om zijn visuele beeldprestaties te optimaliseren. Hoe lager de lux-waarde, hoe minder licht de camera nodig heeft om op te nemen wat hij ziet.

Wat als er in het gebied dat u wilt beveiligen helemaal geen licht beschikbaar is? Geen zorgen, er zijn verschillende beveiligingscamera’s die aan uw wensen voldoen. Een Luxwaarde van nul geeft aan dat de camera infrarood gebruikt. Infrarood is uiterst krachtig, omdat het met het blote oog niet waarneembaar is, terwijl het helemaal geen licht nodig heeft om een effectieve monitor en recorder te zijn.

Hoewel deze duurder zijn dan camera’s met een hogere Lux-rating, zijn er andere opties die in ieders budget passen, maar houd deze regel in gedachten: Hoe lager de Lux, hoe beter de camera kan beschermen zonder dat er licht nodig is.

Draadloze systemen zijn ook de beste optie, omdat de camera’s een kleine en praktische manier zijn om de veiligheid van uw huis te bewaken zonder omslachtige, te verbergen elektrische snoeren te moeten installeren. Het nadeel is het onderhoud voor het vervangen van de batterijen. Alle systemen zullen de huiseigenaar waarschuwen wanneer een nieuwe batterij moet worden geïnstalleerd.

Toonaangevende fabrikanten zijn Ademco, DSC en GE. Het is onmogelijk om in de ruimte van dit artikel de vele variaties van camerastijlen, afmetingen en functies te beschrijven. Profiteer van het winkelen op het internet of praten met een lokale outdoor beveiliging camera verkoop medewerker.

In het verleden, buiten beveiligingscamera’s waren zo kosten prohibitief, het beperken van diensten aan zakelijke behoeften. Echter, met de geavanceerde technologie van vandaag beveiligingscamera’s zijn binnen het bereik van de begroting van de meeste iedereen. Door het combineren van een outdoor security camera met andere draadloze producten, zoals bewegingsalarm, automatische trigger schijnwerpers etc. kunt u er zeker van de veiligheid van u en uw gezin kan ondoordringbaar voor de gewone dief.

https://www.securitythuis.nl/