AT webdesign
Image default
Bedrijven

Keuze uit diverse materialen; wat past bij jouw uitstraling?

Automatten moeten zowel qua pasvorm als qua uitstraling goed bij de auto passen. Zeker als je iemand bent die geeft om een interieur met een verzorgd uiterlijk, wil je dat alles in je auto goed bij elkaar past en een geheel vormt. Daarnaast bepaalt de functie van je auto natuurlijk hoe alles eruit moet zien. Bij een auto waarmee je graag de show steelt past een glad en strak interieur. Als je een familiewagen hebt, is comfortabel en praktisch belangrijk, maar wil je ook gezelligheid in je auto. Denk eens na over de functie en look van je auto en vind er op automattenshop Automatten Online de juiste automatten bij. Je hebt keuze uit diverse materialen.

Een strakke look voor sportwagens

Ben je de troste bezitter van een sportwagen of andere soort auto met een gelikt interieur? Dan vind je op automattenshop Automatten Online jouw set automatten met een luxe uitstraling. Van velours bijvoorbeeld, een rijke stof met antislip onderkant. Een beige of donkerblauw interieur? Geen probleem. De matten van velours zijn verkrijgbaar in meer dan alleen zwart. Voor een luxe uitstraling kun je verder kiezen voor een neplederen land in een kleur naar keuze. En het logo van je automerk? Dat mag natuurlijk op elke mat.

Degelijk en neutraal voor de bedrijfswagen

Voor je bedrijfswagen zoek je iets dat subtiel en duurzaam is, maar wel goed past. Rubber met noppen bijvoorbeeld, voor goede grip. Afhankelijk van het model van je auto of auto’s, is de achter-mat er in de vorm van één lange mat. Opvallende logo’s en rand zijn verder niet erg belangrijk. Al kan het misschien wel interessant zijn om het logo van je bedrijf op je matten te latten zetten. Door de online automattenshop kun je jouw ontwerp waar laten maken.

Een gezellige auto voor lange ritten

Of het nu je eerste eigen auto is en je graag met vrienden op stap gaat, of je gezinsauto waarmee je ieder jaar op vakantie gaat; jouw auto heeft een prettige en comfortabele sfeer. Je gaat daarom voor klassieke automatten van naaldvilt of ribtapijt. Met een mooie gestikte rand, eventueel in je favoriete kleur. Als het even kan de budget-versie, duurzaam maar voordelig. Je vindt het allemaal bij automattenshop Automatten Online.