AT webdesign
Image default
Bedrijven

Een solide beveiliging met toegangscontrole

Wanneer u een onderneming heeft met veel werknemers, is het zaak om de werkruimtes goed beveiligd te houden. U wilt namelijk niemand toegang geven tot de werkplaats van uw personeel als zij daar geen zaken hebben. Met een toegangscontrole zorgt u er al voor dat enkel de mensen die in een bepaalde ruimte moeten zijn, daar terecht kunnen. Dat is een van de vele specialisaties van het bedrijf dormakaba. Zij bieden een systeem aan dat uw onderneming beschermt en tegelijkertijd uw werknemers van een eenvoudige toegangscontrole voorziet. Daardoor kunt u rekenen op productiviteit en hoeven uw werknemers zich geen zorgen te maken over ongewenste personen op de werkvloer.

Meer controle over uw werkruimte

Met de toegangscontrole van dormakaba kunt u heel specifiek te werk gaan. U bepaalt welke medewerkers toegang hebben tot welke inrichtingen. Hierbij kan u zelfs specifiëren op welke dagen in de week en op welke tijdstippen de medewerker de ruimte kan betreden. U vraagt zich misschien af: aan de hand van welk middel betreden mijn werknemers dan de werkplaats? Daarin biedt dormakaba vele opties. Zo kiest u misschien voor een badge of elektronische kaart die gebonden is aan de identiteit van de collega. Daarnaast is ook een persoonlijke sleutelcode een mogelijkheid. Wat daarin de betere optie is, hangt af van bedrijf tot bedrijf. De medewerkers van dormakaba staan u hierin natuurlijk graag te woord.

Combineerbaar met eigen systemen

Met deze toegangscontrole komt u ook in het bezit van vele nuttige data. Zo krijgt u vat op de in- en uitchecktijden van uw werknemers, wat eventueel een handig overzicht biedt van de werktijden. Dit is tevens maar een kleine selectie uit de vele opties die mogelijk zijn bij dormakaba. Voor een goed beveiligde en gestroomlijnde onderneming, zit u bij hen goed op het gebied van toegangscontrolesystemen. Bij onzekerheden over wat precies de beste optie is voor u, neemt u gewoon contact met hen op voor advies op maat.

https://www.dormakaba.com/nl-nl