AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Kies voor het gemak van een geavanceerde omsnoeringsmachine

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het verzenden van uw pakketten, kies dan voor een handige omsnoeringsmachine. Dit geavanceerde apparaat stelt u in staat om supersnel dozen te sluiten die u naar uw klanten moet versturen. Met een stevige band om de doos voorkomt u schade tijdens het transport. Vooral kwetsbare goederen moeten goed verpakt worden omdat vervoerders doorgaans niet altijd even voorzichtig zijn met de pakketten die ze moeten afleveren. Zorg er dus voor dat de doos tijdens het transport niet open kan gaan. Met een omsnoeringsmachine brengt u in een handomdraai een sterke trekband om de doos aan waarmee u de kans op schade een stuk kleiner maakt.

De bediening van de machine is heel eenvoudig

Een omsnoeringsmachine bedienen is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de band invoeren en de doos op de juiste positie te zetten. De machine brengt de band aan en deze wordt ook meteen strak getrokken en vast gelast. U kunt zelf instellen hoe strak de band gespannen moet worden. Ook kunt u met een omsnoeringsmachine band van verschillende diktes gebruiken. Dit laatste is ideaal als u zowel kleinere pakketten als grote en zware dozen verstuurt naar uw klanten.

Een machine voor omsnoering voordelig aanschaffen

Een omsnoeringsmachine is voordeliger dan u misschien denkt. Zo kunt u bij Fixpack Verpakkingstechniek kiezen uit een breed assortiment omsnoeringsmachines. Als u het lastig vindt om een keuze te maken dan kunt u altijd om advies vragen bij de klantenservice. Bovendien biedt Fixpack Verpakkingstechniek de mogelijkheid om een machine op proef te laten plaatsen. U kunt dan een week lang uitproberen of dit apparaat voor uw bedrijf voor u meerwaarde heeft alvorens u een besluit neemt over de aanschaf. Na aankoop kunt u bij storingen en andere problemen een beroep doen op de eigen technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek. Overigens zijn deze machines zeer onderhoudsarm omdat er geen ketting of v-snaar aan te pas komt. Storingen zijn dan ook zeldzaam.