AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kleine hoeveelheid producten of bulk; kies voor groupage naar Frankrijk

Een efficiënte mogelijkheid om uw transport vorm te geven, dat is wat groupage naar Frankrijk is. Of het nou gaat om kleine hoeveelheden van uw product of een bulk; uw transport verloopt snel en soepel, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Hoewel, u kiest natuurlijk uw eigen vorm van transport. Dat kan binnen groupage via de weg, de lucht en over het water. Voor iedere situatie is een geschikte vorm van logistiek te vinden. Een belangrijk punt van groupage is eveneens de afhandeling bij de douane. Staat u vaak lang te wachten bij de grens? Dat hoeft u middels groupage niet meer mee te maken. Alles wordt van tevoren geregeld voor een vloeiend proces.  

Groupage Frankrijk voor kleine en grote bedrijven

Transport naar binnen- en buitenland een complete oplossing voor kleine en grote bedrijven. Wilt u als bedrijf een echte stap zetten richting het buitenland én meer rendement halen uit uw logistiek en distributie? Dan is groupage het meest efficiënt. Uw lading zal als deellading worden toegevoegd aan de vracht van andere bedrijven en door de kosten te delen komt u tot een beter resultaat per rit. Ook treft u aan het einde van de rit een tevreden klant, aangezien u sneller kunt overgaan op het starten van het transport, ook op momenten dat de vracht nog niet volledig is. Een all-in oplossing voor het vraagstuk van transport voor uw bedrijf.

Dagelijkse groupage vanaf uw locatie

Waar uw bedrijf ook gevestigd is, u bent niet de enige die vervoert naar Frankrijk. Maak gebruik van de veelzijdige mogelijkheden van groupage Frankrijk, zodat u nooit te veel betaalt en sneller kunt schakelen in processen binnen uw bedrijf. Bij Wex Holland vindt u de expertise om uw bedrijf op weg te helpen in Frankrijk; van de douane tot het vervoer en de keuzes die u heeft om uw logistiek vorm te geven.

https://wexholland.com/