AT webdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Koop nu uw lederen motortassen in deze webshop

Wanneer u gaat rijden met uw motor is het belangrijk om uw waardevolle spullen in een motortas te bewaren tijdens de rit. Om zeker te zijn dat uw spullen veilig zijn, is het belangrijk dat u voor een lederen tas gaat van de beste kwaliteit. Op zoek naar een stijlvolle leren motortas? Kies dan voor Stoverinck Lederwaren. Deze lederen motortassen webshop heeft een uitgebreide selectie van prachtige leren tassen in diverse uitvoeringen, formaten, afwerkingen en in verschillende soorten leer.

Ruim 75 jaar ervaring in het ontwerpen en bewerken van lederen tassen

Stoverinck Lederwaren is een atelier en een ontwerpstudio dat gespecialiseerd is in eersteklas lederwaren. Het bedrijf is gevestigd in Lichtenvoorde, dat in het oosten van Nederland ligt. De studio werd in 1946 opgericht en inmiddels heeft het bedrijf 75 jaar ervaring in het ontwerpen, bewerken en produceren van lederen tassen van de beste kwaliteit. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor leren geschenken en interieurtoepassingen, denk hierbij aan op maat gemaakte meubels en accessoires.

Ruime keuze aan luxe zadeltassen in de lederen motortassen webshop

In de lederen motortassen webshop vindt u een uitgebreide selectie. In het atelier van de lederwaren expert wordt er onder andere gebruik gemaakt van waterbuffel- en rundleer van de beste kwaliteit. Kies uit diverse kleuren, zoals antiekbruin en zwart. Met deze ruime keuze is er altijd een luxe motortas die perfect bij uw motoruitrusting past. U kunt de zadeltassen eenvoudig op uw motor plaatsen met behulp van de bevestigingsriemen.

Bestel eenvoudig in de lederen motortassen webshop

Heeft u een product gevonden in de lederen motortassen webshop? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog die prachtige leren motortas. Plaats het item naar keuze in uw winkelmandje. Vul vervolgens het bestelformulier in en uw verzendadres. De specialist in lederwaren bezorgd ook in enkele andere landen buiten Nederland. Alle producten in de webshop zijn uit voorraad leverbaar, dit betekent dat uw bestelling snel geleverd kan worden, waardoor u zo snel mogelijk van uw nieuwe aankoop kunt gaan genieten.

https://www.stoverincklederwaren.nl/