AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Kunststofbewerking van hoge kwaliteit

REMA Kunststoftechniek is het adres voor hoogwaardige kunststofbewerking. Zij hebben veel verschillende machines waardoor het mogelijk is om zowel kleine als grote projecten uit te voeren. Deze projecten voeren zij op een professionele manier uit. Hiervoor gebruiken zij namelijk de nieuwste en beste machines. Ze zijn constant op zoek naar de beste manier om kunststof te bewerken en CNC te frezen. Vandaar dat zij veel investeren in de meest moderne machines. Hierdoor bieden zij u de best mogelijke oplossingen volledig op maat. De specialisten van REMA Kunststoftechniek luisteren naar uw wensen en voorzien u van passend advies. Zo komen zij in samenspraak met u tot de mooiste producten die perfect aansluiten bij uw wensen.

De verschillende toepassingen van kunststofbewerking

Kunststofbewerking gebeurt op veel verschillende manieren en heeft verschillende toepassingen. Zo werkt deze expert met high performance of engineering plastics. Deze zijn erg duurzaam en stevig waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waarbij dit nodig is. Daarnaast zijn er verschillende manieren om kunststof CNC te bewerken, frezen en draaien. Het CNC frezen van kunststofkan 3-assig en 5-assig gebeuren. Het verschil tussen beide methodes is dat er bij 3-assig alleen van bovenaf gewerkt kan worden. Bij het 5-assig CNC frezen van kunststof wordt dit aan vijf kanten bewerkt. Hierdoor is dit geschikt voor complexere toepassingen. De experts van REMA Kunststoftechniek hebben hier veel verstand van en weten precies welke methode van kunststofbewerking perfect past bij uw project.

Vraag een offerte aan bij deze specialist

Heeft u behoefte aan een betrouwbare partij met veel kennis over kunststofbewerking en het CNC frezen van kunststof? Zoek dan niet verder, de experts van REMA Kunststofbewerking helpen u graag. Zij hebben jarenlange ervaring met dit soort werkzaamheden en gebruiken machines van hoogwaardige kwaliteit. Ze voorzien u graag van advies over uw project, dus neem gerust contact met ze op. Bent u benieuwd wat uw project gaat kosten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan.