AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Maak fraaie afdrukken met uw Canon en Brother inktpatronen

Met een Canon printer en originele Canon inktpatronen kunt u prachtige afdrukken maken. Canon is niet voor niets ook producent van fotocamera’s. De specialisten van dit merk weten maar al te goed hoe mooie foto’s eruit moeten zien. Met Canon cartridges zorgt u ervoor dat uw foto’s schitterend worden afgedrukt. Dit geldt ook voor de cartridges van Brother. Bij Go4inkt kunt u voor uw Canon printer, naast de originele Canon en Brother inktpatronen, kiezen voor inktpatronen van het huismerk. Deze zijn weliswaar niet origineel, maar geven wel zeer fraaie afdrukken. De huismerk-inkt is bijvoorbeeld ideaal voor het printen van foto’s in kleiner formaat of tekst.

De beste Brother inktpatronen online kopen

Met Brother inktpatronen zorgt u ervoor dat u de mooiste afdrukken kunt maken met uw printer. Ongeacht het type kunt u er zeker van zijn dat u bij Go4inkt de juiste Brother inktpatronen kunt bestellen. U kunt eenvoudig online Brother inktpatronen kopen door uw printer in de lijst op de website te selecteren. U ziet dan direct welke inktpatronen er voor uw type printer beschikbaar zijn. In veel gevallen kunt u ook kiezen voor het voordelige huismerk van Go4inkt. Dit zijn Brother cartridges die niet onderdoen voor het origineel als het om afdrukkwaliteit gaat. Maar ze zijn wel een stuk goedkoper, leveren nog steeds een goede kwaliteit en bevatten vaak meer inkt dan de originele Brother inktpatronen.

Weet u niet precies welke inktpatronen u moet bestellen?

Inktpatronen voor printers veranderen regelmatig. Een inktpatroon past doorgaans alleen in de printer waarvoor het specifiek is ontwikkeld. Als u niet precies weet welke inktpatronen u moet bestellen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van Go4inkt. U kunt een bericht sturen via het contactformulier op de website, waarna er zo snel mogelijk een reactie wordt gegeven. Maar u kunt voor alle printers waarvoor u inktpatronen nodig heeft eenvoudig het type selecteren. Het type vindt u meestal aan de onderzijde of op de achterkant van uw printer. Als het type overeenkomt dan is het vrijwel uitgesloten dat u onjuiste cartridges aanschaft.