AT webdesign
Image default
Groothandel

Laat glas op maat over aan een gespecialiseerde glashandel in Gent

Bent u erover aan het nadenken om de beglazing in uw woning te laten vervangen, of wilt u graag een grote spiegel voor in uw bedrijf laten maken? Misschien wilt u graag een onderhoudsvriendelijke douchewand van glas laten plaatsen of moet er een loopbrug gemaakt worden tussen verschillende afdelingen in uw kantoor. Wat uw wensen en ideeën ook zijn, bij glashandel Inspired by Glass uit de regio Gent vindt u precies wat u zoekt op het gebied van glas op maat! Van gelaagd tot brandwerend glas dat verkrijgbaar is in figuur- en enkelglas – alle materialen zijn van hoogstaande kwaliteit en zorgen voor een adembenemend resultaat.

Ook voor montage en renovatiewerkzaamheden gaat u voor een kraakheldere aanpak

Natuurlijk wilt u ook een betrouwbaar en professioneel bedrijf inschakelen om het glas op maat bij uw woning of bedrijf in de regio Gent te plaatsen. Ook hiervoor kunt u vertrouwen op de service van glashandel Inspired by Glass uit omgeving Gent. Het team van professionals helpt u niet alleen bij renovaties, maar ook voor dringende herstelwerkzaamheden zijn ze bereikbaar voor u. De volgende onderdelen van glas op maat worden door deze glashandel uit de omgeving Gent gemonteerd:

  • Glazen deuren
  • Vloerbeglazing
  • Glazen wanden
  • Spiegels op maat
  • Geluidswerend glas
  • Glazen douchesystemen
  • Glazen balustrades en trappen

Vertrouw bij glas op maat op de goede service van dit bedrijf

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van glas? Dé glashandel voor glas op maat in de regio van Gent is natuurlijk Inspired By Glass! Zij zijn het adres voor alle soorten glas en bieden hun diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Maak de eenvoudige keuze voor uitmuntende kwaliteit en kraakheldere service! Zelfs bij spoedgevallen vertrouwt u op de optimale en snelle dienstverlening van de vakbekwame medewerkers. De afspraken die met u worden gemaakt zijn zo helder als glas!