AT webdesign
Image default
Industrie

Maak uw grond vrij van verontreiniging door middel van bodemsanering

Als u een nieuw pand wilt gaan bouwen, of dit nu een woonhuis is of een kantoorpand, is het van groot belang dat de bodem vrij is van verontreiniging met schadelijke stoffen. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor de mens en voornamelijk voor het milieu. Heeft u een stuk grond gekocht en blijkt dat deze vervuild is? Laat dan bodemsanering uitvoeren door de vakmensen van Enviterra BV. Dit bedrijf is gespecialiseerd in bodemsanering en alle taken die daarbij komen kijken. Zo bent u verzekerd van een schone grond en kunt u starten met de bouw!

Dit bedrijf neemt al uw bodemsaneringstaken uit handen

Bij bodemsanering komt meer kijken dan u zou denken, zo komt er enig papierwerk aan te pas. Dit nemen de specialisten van Enviterra BV uiteraard ook van u uit handen wanneer u bodemsanering door hen laat uitvoeren. Daarnaast nemen ze ook de volgende bijbehorende taken op zich:

  • Het opstellen van een gezondheid- en veiligheidsplan
  • De verontreiniging aanmelden
  • Een inspectie SZW regelen als dit nodig is
  • Overleg met een milieukundig adviesbureau
  • Het inschakelen van een veiligheidsdeskundige
  • Het noodzakelijke materiaal en de apparatuur regelen

Naast dat al deze taken voor u worden uitgevoerd, profiteert u bij dit bedrijf ook van duidelijke afspraken en transparante communicatie. Dat is wel zo prettig bij een belangrijke taak als bodemsanering!

Schakel deze experts in

Is het stuk grond waarop u wilt gaan bouwen verontreinigd? Schakel dan de experts van Enviterra BV in voor professionele bodemsanering. Zij komen graag bij u langs om uw stuk grond te onderzoeken, zoals ze al eerder bij vele andere zakelijke en particuliere klanten hebben gedaan. Heeft u nog vragen over het verloop van bodemsanering of de andere diensten van deze partij? Neem dan gerust contact met ze op via de contactgegevens op de website. Ook als u direct een offerte wilt aanvragen maakt u gebruik van deze contactmogelijkheden.

https://enviterra.nl/