AT webdesign
Image default
Winkelen

Moeder dochter jurk

Moeder dochter jurk

Wil je graag samen met je dochter shinen in jullie moeder dochter jurk? En vraagt je dochter vaak of ze dezelfde kleding of zelfs kleding van jou aanmag?  Alle jurken bij Marble Berriez komen ook in een variant voor je mini me. Zo kunnen jullie samen stralen in een bijpassende jurk. Samen met je dochter stralen in dezelfde jurk, dat wil toch elke moeder? Iedereen ziet gelijk dat jullie moeder en dochter zijn. En ze zeggen twinning is winning! Jullie zullen zeker veel mooie complimenten krijgen in de jurken van Marble Berriez. 

De jurken van Marble Berriez zijn handgemaakt en duurzaam dus hiermee help je ook nog mee aan een betere wereld. De jurken worden in een atelier in Nederland gemaakt en hierdoor hoeven de jurken niet van ver te komen en dit helpt de co2 uitstoot te verminderen. 

Duurzame jurken van Marble Berriez

De moeder dochter jurken zijn er in zes verschillende soorten printjes. Zo is er de keuze uit lemons & tiles, flower power, tropical paradise, kimono flower, sweet as a peach en let’s go bananas. Al deze jurken zijn er in de me versie, maar ook in de bijpassende mini versie, zodat jij en je dochter kunnen flaneren in bijpassende jurken.

De jurken zijn duurzaam gemaakt in een atelier in Nederland en worden gemaakt van de stof Tencel. Deze stof is erg aangenaam om te dragen en kreukt minder snel dan katoen. De jurk kan tijdens elk seizoen gedragen worden, omdat de stof ademend is maar ook genoeg warmte behoudt. 

Waarom Marble Berriez?

De jurken zijn van een hele fijne stof die ook heerlijk is om te dragen door je dochter. Ook zijn de jurken duurzaam en handgemaakt waardoor de jurken langer meegaan. Vervolgens worden ze bezorgd door onze fietskoerier en hierdoor is zelfs de levering duurzaam. Bekijk de website voor al onze jurken met matching mini me jurken. 

https://marbleberriez.nl/moeder-dochter-jurk/