AT webdesign
Image default
Groothandel

Mooie nieuw tegels voor uw nieuwe badkamer of keuken

Bent u op zoek naar geschikte tegels voor uw nieuwe badkamer of keuken? Het is belangrijk dat de tegels bij uw stijl passen. Het gebruik van wand- en/of vloertegels beïnvloedt namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw keuken of badkamer. Als u nog niet precies weet welke tegel u graag in uw woning zou willen, dan is het een grote aanrader om Van Noort BV te bezoeken.

 

Dit bedrijf beschikt over een groot assortiment tegels en meer

Van Noort BV beschikt over een showroom van meer dan 100m² waar diverse badkamer- en keukenopstellingen staan. Hier kunt u gegarandeerd inspiratie opdoen. Ook kunt u een bezoekje brengen aan de bouwwinkel: hier kunt u terecht voor diverse bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Binnen de showroom staan diverse tegelkasten waar u het enorme aanbod aan wand- en vloertegels kunt bekijken. In deze grote collectie tegels vindt u ook diverse merktegels.

 

Bouwmaterialen en tegels van hoge kwaliteit

De verschillende bouwmaterialen en de tegels die bij Van Noort BV verkrijgbaar zijn, zijn van hoge kwaliteit. Door jarenlange ervaring op het gebied van diverse bouwmaterialen beschikken zij over veel kennis. U kunt er dan ook met al uw vragen terecht. Naast de hoge kwaliteit worden de prijzen laag gehouden. U kunt hierdoor over een designtegel beschikken voor een lage prijs.

 

Vloerverwarming voor een luxe en behaaglijk gevoel in eigen woning

Naast de diverse bouwartikelen biedt Van Noort BV ook nog een extra dienst. Als u graag vloerverwarming in uw woning wilt, dan bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Niet alle tegelvloeren zijn echter even geschikt voor vloerverwarming. Van Noort BV geeft u hier eerlijk advies over. Als het niet mogelijk is om vloerverwarming te installeren, dan krijgt u dit gewoon te horen. Het is handig om de vloerverwarming tegelijkertijd met een nieuwe tegelvloer te laten plaatsen. Het tegelijkertijd plaatsen van zowel tegel als vloerverwarming voorkomt het opnieuw moeten openhalen van de vloer, twee vliegen in één klap dus.