AT webdesign
Image default
Marketing

Online marketing bureau Nijmegen: inhouse of inhuren?

Ben jij aan het twijfelen om een online marketing bureau uit Nijmegen in te huren of toch zelf marketeers aan te nemen en het allemaal in-house te doen? Dan moet je rekening houden met een aantal belangrijke aspecten. Een online marketing bureau is gespecialiseerd in online marketing, dat kan in de breedste zijn van het woord zijn. Vroeger bestond marketing alleen uit, fysieke flyers, reclame borden en dergelijke. Maar sinds de komst van internet is online marketing een aparte tak van sport geworden in de marketing wereld. Online marketing gaat over het verkopen/ omzet genereren voor bedrijven of websites via het internet.

De voordelen van marketing uitbesteden aan een marketing bureau:
1. Expertise en ervaring per specialisme
2. Delen van high-end marketing tools 
3. Snelheid in lancering 
4. Objectieve blik 
5. Continuïteit 
6. Schaalbaarheid 
7. Kostenefficiënt in de gehele kosten

De voordelen van marketingspecialisten in huis halen:
1. Volledige aandacht
2. Focus en diepgang
3. Kostenefficiënt in aantal te besteden uren
4. Snelheid in schakelen
5. Beter anticiperen op ontwikkelingen binnen een organisatie
6. Betere controle op werkzaamheden
7. Meer draagvlak met andere afdelingen door samenwerking

Online marketing in de praktijk

Afhankelijk van wat voor bedrijf je hebt en wat jouw doelstellingen zijn dien je een keuze te maken. De meeste bedrijven starten met het uitbesteden van hun marketing aan een online marketing bureau. Met name omdat ze nog niet de beschikking hebben om een fulltime FTE’er aan te nemen (kosten technisch) en ze snel kunnen schakelen/ op kunnen starten. Daardoor zie je sneller resultaat. Naar mate de samenwerking groter en groter wordt is het kostentechnisch vaak interessant om over te schakelen naar een aantal in-house medewerkers. Dit betekent in de meeste gevallen dat je specialistische online marketing werkzaamheden nog overlaat aan een bureau maar de (basis)uitvoerende zaken vaak zelf gaat vervullen. Wanneer dit model weer goed gaat kun je steeds meer taken overnemen.

Online Marketing in Nijmegen uitbesteden?

Als jouw bedrijf in de regio van Nijmegen zit dan wil jij lokaal de marketing uitbesteden, dat kan bij Go Online. Zij weten als geen ander hoe zij jouw bedrijf lokaal zichtbaar kunnen maken op het internet. Wil jij lokaal meer omzet genereren? Neem dan contact op met Go Online door naar de website te gaan: www.goonline.nl.