AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de mogelijkheden van een verpakkingsmachine van SMIPACK

Heeft u een verpakkingsmachine nodig? Overweeg dan eens om een verpakkingsmachine van SMIPACK te bestellen. Dit doet u bij dé importeur en leverancier van SMIPACK machines van Nederland, namelijk DEMCA. Dit bedrijf vertegenwoordigt het merk SMIPACK al sinds 2004. Ze leveren verpakkingsmachines in verschillende vormen en maten die gebruikt worden in diverse branches. De machines van SMIPACK staan voornamelijk bekend om hun hoge bedieningsgemak en hun brede inzetbaarheid. Hierdoor worden ze gebruikt in allerlei branches. Zo worden voedingsproducten, speelgoed en farmaceutische producten geregeld door deze machines verpakt.

Welke machine van SMIPACK is geschikt voor uw opdracht

SMIPACK produceert diverse verpakkingsmachines. Bij DEMCA kunt u kiezen tussen bundelverpakkers, kartonverpakkers en folieverpakkers. Met bundelverpakkers kunt u meerdere producten tegelijkertijd verpakken in krimpfolie. Deze machines zijn vooral geschikt voor bedrijven die dranken, voedsel, cosmetica en schoonmaakmiddelen produceren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kartonverpakker. Deze machine maakt het mogelijk om verschillende materialen in diverse afmetingen op een snelle en efficiënte manier te verpakken. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld flessen of pakken drinken wilt verpakken. Nadat ze in karton zijn verpakt, zijn ze eenvoudig te vervoeren naar verkooppunten. Daarnaast kunt u nog kiezen voor folieverpakkers. Deze machines van SMIPACK zijn te gebruiken voor onder andere:

  • Het semi-automatisch aanbrengen van folie
  • Krimpen
  • Sealen
  • Automatisch gesloten verpakken

Ontdek het assortiment op de website van deze leverancier

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verpakkingsmachines van SMIPACK? Bezoek dan zeker even de website van DEMCA. Wanneer u vragen heeft, kunt u deze ook altijd stellen de medewerkers van deze leverancier. Ze helpen u graag verder en denken graag met u mee. Vanwege hun expertise weten ze exact hoe ze u op de beste manier kunnen helpen. Bezoek daarom snel de website van deze leverancier en ontdek of een SMIPACK verpakkingsmachine iets voor u is.

https://demca.nl/krimpfoliemachine/