AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels

Taffe industriele tafels 

Bij Taffe tafels kunt u op de website een industriële tafel model uitzoeken die u mooi vindt. Onderaan de pagina van de tafel naar keuze wordt een prijslijst aangegeven. Hierbij staan voor bij ve rschillende houtsoorten verschillende prijzen. Worden de gewenste maten die u wilt niet aangegeven? Dan kunt u contact opnemen met Taffe Vintage tafels, wij helpen u graag verder.

Tafels op maat

Voor een tafel op maat kunt u terecht bij onze website www.taffe.nl, zoekt u iets wat wij niet aanbieden op de website dan kunt u dit gerust bij ons vragen. Bij taffe tafels worden industriele tafels naar wens gemaakt. Voor een vintage en industriele indeling van uw kamer, restaurant of kantoor kun u bij taffe alle tafels op gewenste maat laten maken. Er is een ruim aanbod industriele tafelonderstellen en tafelblad houtsoorten.

Keuze soort

Voor een eettafel, vergadertafel of restaurant indeling naar keuze. Kan er bij taffe vintage & industriele tafels. Tafels gekozen worden voor verschillende soorten hout of hout behandelings mogelijkheden. Voor alle modellen eettafels kan er gekozen worden voor een gelast stalen onderstel, stalen onderstel, in hoogte verstelbare onderstel of gietijzeren onderstel. Kijk gerust verder voor het aanbod. De gietijzeren onderstellen zijn voornamelijk afkomstig van oude machine onderstellen. Deze werden vaak gebruikt in oude fabrieken van de tafel een mooie industriele en oude look geeft. De laser gesneden tafel onderstellen worden door een lasermachine op maat gesneden. Met deze moderne methode kan er zeer nauwkeurig een vorm op de gewenste maat worden uitgesneden. De vorm is echter plat maar in de werkplaats van taffe in heemstede wordt er een platstaen rans aangelast die naar de vorm wordt gebogen.

Onderstellen

Bij www.taffe.nl is een ruime keuze wat betreft tafel onderstellen met een industriele stijl. Er kan gekozen worden tussen lazer gesneden onderstellen, gietijzeren tafel onderstellen of gelasde kokers/buizen. Alle modellen kunnen naar geweste maat en hoogte gemaakt worden. Ook kan er gekozen worden voor verschillende soorten afwerkingen.

Het tafelblad

Bij taffe industriele & Vintage tafels worden voornamelijk hout bladen angeboden. Het houten tafelblad kan worden gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlak. Voor het eiken kan er gekozen worden voor een strak tafelblad waar de planken aan elkaar zijn gelijmd of voor een tafelblad wat bestaad uit losse planken. De planken worden elk aan het stalen onderstel gemaakt doormiddel van schroeven. 


Industriele tafels op maat, Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902 

http://www.taffe.nl