AT webdesign
Image default
Verbouwen

Tochtvrij met nieuwe kunststof kozijnen

Door de weersveranderingen zijn we in Nederland gelukkig niet meer aan extreme kou blootgesteld. Toch, door de toenemende wind merken we steeds vaker dat het tocht binnenshuis. Merkt u dat ook? Dan is het voor u ook misschien tijd voor nieuwe kunststof kozijnen.

Voordelen van kunststof kozijnen

Als u uw kozijnen vervangt, zult u direct kunnen profiteren van een aantal voordelen, zoals

  • Kunststof kozijnen isoleren beter
  • u hoeft nooit meer te schilderen
  • tochtvrij
  • beter voor het milieu
  • kies direct de uw perfecte indeling
  • maandelijks betaalbaar
  • uw woning stijgt in waarde

natuurlijk zijn er wel meer voordelen te bedenken. Maar omdat dit voor veel mensen wel de meest belangrijke zijn, laten we het hier even bij.

De juiste kozijnen leverancier

Uiteraard is het van belang dat u een erkende leverancier van kunststof kozijnen kiest. En niet te vergeten welk merk kunststof. Want ook daarin kan het ook verkeerd gaan. Een slecht bedrijf met een goed merk kunststof kozijnen zal niet veel voordeel opleveren, net als een goed bedrijf met een kwalitaitief minder merk kozijnen.

Is dat verschil dan zo groot?

Ja, er zit inderdaad erg veel verschil in de kunststof kozijn profielen, net als de bedrijven die ze leveren. Heeft u grote raamoppervlaktes zouden we eigenlijk alleen Schuco kozijnen advisereren. Deze zijn net wast steviger en robuuster als andere merken. Dit verschil wordt merkbaar naar mate de ramen groter worden.

Wat is dan een goed bedrijf?

We kennen natuurlijk niet alle bedrijven, maar ons advies is om voor kunststof kozijnen inclusief plaatsen naar EA-Kunststoftechniek, te bereiken onder ea-kunststofkozijnen.nl te gaan. 

EA-Kunststoftechniek levert en monteert volgens alle verplichte en voorgestelde regels van het VKG. Ook zijn alle kozijnen die u daar afneemt van Schuco, en hebben alle producten het KOMO keurmerk

Maak maar eens een afspraak met hun vertegenwoordiger, u zult zien dat overal aan gedacht wordt, en dat de prijs voor kunststof kozijnen goedkoop is. ook kunt u maandelijks betalen indien gewenst, en als extra garantie betaalt u pas nadat alles gemonteerd is. EA-kunststoftechniek werkt zonder aanbetalingen. 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/