AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Vegetarische gerechten bestellen bij restaurants in Utrecht

Op een drukke dag komt het niet altijd uit om ook nog zelf eten klaar te maken. Dan is het fijn als je bij vegetarische restaurants in Utrecht heerlijk vegetarisch eten kunt bestellen wat je thuis kunt nuttigen. Ook op een zondag waarop je geen zin hebt om de deur uit te gaan, is de thuisbezorgoptie van dit restaurant een uitkomst. Heerlijk samen op de bank ontspannen Netflixen terwijl je een 100% biologische vegan kapsalon eet, of samen thuis genieten van een high tea of een borrelbox voor twee personen. Het is allemaal mogelijk bij GYS Utrecht. Beide locaties in Utrecht bieden mogelijkheden om hun gerechten thuis te laten bezorgen.

Thuisbezorgopties

Bij deze twee vegetarische restaurants in Utrecht zijn meerdere opties mogelijk op het gebied van thuisbezorging. De eerste optie is via Bramr. Op de site vind je per locatie de postcodes waarbinnen ze de maaltijden thuis kunnen bezorgen. Staat je postcode er niet tussen? Ook dan kan je vanuit een groter gedeelte van Utrecht nog altijd genieten van deze fantastische vegan gerechten. Het is namelijk mogelijk om via Thuisbezorgd of Deliveroo bij deze vegetarische restaurants in Utrecht te bestellen. Op de websites van deze bezorgdiensten kun je de keuze maken uit de diverse vegan gerechten die bij deze restaurants op het menu staan.

Bezoek de webshop

Op de website van deze restaurants is ook een webshop te vinden waar een aantal vegan gerechten aangeboden worden. Zo kan je jezelf of iemand anders thuis verrassen met een heerlijke vegan verjaardagstaart of een high tea voor twee. Alle producten van deze vegetarische restaurants in Utrecht zijn huisgemaakt, vegan en glutenvrij. Het is mogelijk om zeven dagen per week een bestelling te doen. Hou wel rekening met een levertijd van de producten. Deze ligt tussen de twee tot vier werkdagen. Bestel dus op tijd! Ook is het mogelijk om de producten bij de vestiging op de Voorstraat 77 op te halen.

https://gysutrecht.nl/nl/