AT webdesign
Image default
Industrie

Veilige verbinding van uw buizen dankzij ANSI flenzen en rvs fittingen

Werkt u in een bedrijf waar vloeistoffen of gassen door buizen worden vervoerd? Heeft u er dan wel eens bij stil gestaan dat niet alleen de buizen, maar ook de verbindingen aan erg strenge regels moeten voldoen? Zeker als het de stoffen die binnen uw bedrijf van A naar B worden vervoerd schadelijk zijn voor mensen, moeten de verbindingen van de buizen erg stevig en veilig zijn. Kies voor echte veiligheid, door te kiezen voor rvs-fittingen of ANSI-flenzen. Door gebruik te maken van deze verbindingen weet u zeker dat uw buizen nooit zullen lekken.

Verbind uw installaties met Rvs fittingen

Het gebruik van rvs fittingen is volkomen veilig omdat deze fittingen zijn behandeld met een speciale coating. Hierdoor is de kans dat ze gaan roesten aanzienlijk afgenomen. Als u de rvs fittingen goed onderhoud, weet u zeker dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Daarnaast zien deze rvs fittingen er ook netter uit dan staal. Zorg voor veiligheid van uw personeel en bestel deze fittingen bij een professioneel bedrijf als Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Zij hebben veel ervaring met deze producten en ze kunnen u ook voorzien van duidelijke adviezen. Ze weten u altijd te voorzien van goede adviezen. Kies er daarom voor om te bestellen bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk.

Kies voor het gemak van ANSI flenzen

Het grote voordeel van ANSI flenzen is dat u deze gemakkelijk over de buis heen schuift. Daarna zet de flens zichzelf vast aan uw buis. Dat is het gemak van hun slip-on flens. Deze is beschikbaar in verschillende maten en diktes. Groot gemak en grote veiligheid. Kies voor de ANSI flenzen van dit bedrijf als u werkzaam bent in de chemische industrie. Daar zijn de flenzen van dit bedrijf uitermate geschikt voor. Neem snel een kijkje op de website of neem contact op met dit bedrijf voor alle mogelijkheden.